Blogos céljaim 2019-ben – Miért blogolok?

2018 nagyon tanulságos és hasznos év volt számomra a blogolás terén. Megosztom veletek a következő a 2019-es évre szóló céljaimat, de előtte egy rövid visszatekintéssel indítok.

Fontos események a blog életében 2018-ban:

 • Februárban beállítottam az első fizetős sablonomat.
 • Az év első felében sikerült majdnem minden héten 2 bejegyzést megosztani, amire büszkén tekintek vissza. (Az év második felétől átálltam a heti 1 bejegyzésre.)
 • Sok jó ötletemet sikerült virtuális- papírra vetni, és megosztani veletek.
 • Váratlanul, de pozitív visszacsatolásként ért, amikor egy-egy bejegyzésem nagyobb figyelmet kapott.
 • Az instagramon is egyre bővül a kis közösségünk. (Kövessetek: @sebestyengeti)
 • Augusztusban egy éves volt a blog!
 • Több márkától kaptam megkeresést, akikkel kis léptékű (de nekem annál nagyobb jelentőségű) együttműködést tudtunk megvalósítani. (Például ezt.)
 • Rengeteg kreatív és pozitív gondolkodású embert ismerhettem meg közöttetek!

Sajnos 2018 év végén, egy időben a vizsgaidőszakkal, a karácsonyi előkészületekkel, és rengeteg munkával, sajnos a blogra sokkal kevesebb figyelmet tudtam fordítani mint szerettem volna.

2019 első hónapja számomra a pihenésről, feltöltődésről és a dolgok újragondolásáról szólt. Nem bánom azt sem hogy decemberben ennyire elvoltam havazva, mert így még jobb érzés újra visszatérni és ismét rengeteg motivációval nekiállni az újévnek, és egy új blogos fejezetnek.

Most friss fejjel tudom végig gondolni mit is szeretnék elérni a blogolással, így könnyebb célokat kitűzni és a hozzájuk vezető lépéseket meghatározni.

Miért is blogolok?

Számomra a blogolás úgy indult még 2017 nyarán, hogy egy apró belső hangra hallgatva beregisztráltam a wordpressre. Ez az óta olyan kedvelt tevékenységgé nőtte ki magát, ami segít kikapcsolni és úgy érzem képes lennék akármennyi időt ezzel foglalkozni.

Számomra a blogolás egy hobbi, ami borongós napjaimon is értelmet ad a létezésemnek. Nem célom, hogy híres, vagy népszerű legyek a blogolással, de nem bánnám, ha egy szép napon profitálni is tudnék kedvenc tevékenységemből. E mellett élvezem, hogy ami számomra motiváló, az Nektek is tetszik és szívesen fogadjátok.

Blogos célok 2019-re!

 • Kezdésként kipipálnám, hogy beruháztam egy új sablonra és bővítményekre. Az előző sablont is szerettem, de ez a mostani úgy érzem sokkal közelebb áll hozzám. (Már fel is telepítettem, így most is azt látjátok.)
 • Minden héten rendszeresen friss bejegyzést közzé tenni, minőségi képekkel.
 • Egységes instagram feed és blog fotók készítése, használata, konzisztens színvilággal és kreatív tartalommal.
 • Minden hónap végén ötletbörze magammal: A következő aktuális témákhoz, megtervezni, előre megírni, majd beütemezni a posztokat.
 • Nyitott hangvételű posztok készítése, tehát nem magamnak hanem Nektek, olvasóknak írni.
 • További letölthető dokumentumok készítése, mert azokat imádom és Ti is 🙂
 • Napi aktivitás az instagramon.
 • Az e-mailes értesítések modernizálásra, új email sablonnal.

Az év színe az én színem!

hellolife-blog-celok-2019-blogolas

Egy apró jel amiért úgy gondolom, 2019 a blog számára sikeres év lesz:

Az év színe a Living Corall (Élő Korall)! Ez az árnyalat évek óta a kedvenc színem, és kezdetek óta ez a blog saját színe is!

Ez a meleg korallos szín számomra a vidámságot, játékosságot és energikusságot közvetíti. Sokszor használom a rokon árnyalatait is, mint a barackszín, halvány rózsaszín, és pasztelles narancssárga.

Általában a színekhez inkább megérzés szerint nyúlok, mintsem tudatosan, és úgy érzem ez csak pozitív dolgot jelenthet az idei évre nézve! 🙂

Olvass bővebben a Living Corall színről a Cosmopolitannál!

Általam gyűjtött inspiráció a korall színhez Pinteresten!

Iratkozz fel az emailes értesítésre, hogy elsőként megkapd az újdonságokat. (Asztali gépen az oldasávban, telefonon lefelé görgetve találod!)

Köszönöm hogy velem tartottatok 2018-ban! Töltsük együtt a 2019-es évet is!

Puszi, Gréti!

Follow:
Megosztás
, , ,

2018 nagyon tanulságos és hasznos év volt számomra a blogolás terén. Megosztom veletek a következő a 2019-es évre szóló céljaimat, de előtte egy rövid visszatekintéssel indítok.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.