Instagram kompatibilis helyek Pécsen – Hol érdemes fotózni + Térkép

Ezek a legjobb Instagram kompatibilis helyek Pécsen! Ezeken a helyeken érdemes körülnézni és fotót készíteni. A tájékozódást térkép segíti.

Ha valamiben profi vagyok, akkor az a jó fotó helyek észben tartása. 😀
Pécsett élek és nőttem fel de mióta elkezdtem blogot vezetni, illetve jobban odafigyelni az instagram tartalomra, sokkal nyitottabb szemmel járok a hétköznapok során is. Mindig keresem és jegyzem a fotózáshoz alkalmas helyeket.

A listát természetesen lehetne bővíteni, de most a kedvenc és nekem bevált helyeket mutatom be Nektek. Egy térképet is készítettem, ezt a bejegyzés végén találod.

Instagram helyek Pécsen

A Középkori Egyetem nyitott parkja

Ez egy igazi csendes és titkos zug! A belváros közepén található zöld park piknikezésre és romantikus beszélgetésekre is tökéletes hely. A várfal belső mentén található egy kedves kávézó is amit szintén kevesen ismernek.

Zsolnay negyed – és annak minden szeglete

A Zsolnay negyedet mindenkinek látnia kell aki Pécsen jár. Amerre néz az ember vidám színek és egyedi csempék láthatóak. Ha arra járunk a kiállításokat is érdemes megnézni. A Zsolnyai negyedben számos alkalommal készítettem képeket bejegyzésekhez. Kapcsolódó cikkek: Ez, ez, vagy ez.

PTE Botanikuskert

Régi – új kedvenc helyem a PTE a botanikus kert. A pálma és kaktuszházban egész évben nyár van. A pálák, kaktuszok és egzotikus növények önmagukban is érdekesek és fotótémának se utolsók. PTE hallgatóként ráadásul ingyenes a belépés. Itt készült lookbookhoz katt ide.

TV- torony

A kilátó részt egy életben egyszer érdemes megnézni. Sajnos az étterem részt nem tudom ajánlani és az alkalmazottak sem barátságosak, de a kilátás Pécsiként a szívem csücske. A belépő 900 Ft. Minden évszakban megvan a maga varázsa a csodálatos 360 fokos mecseki kilátásnak.

Niké szobor

A Niké szobor Pécs egyik lejobb kilátó helye. Nincs messze a város fölött, mégis minden madártávlatba kerül. Szerpentínen keresztül lehet megközelíteni, vagy gyalogosan dűlőutakon. A legszebb naplementében. Sokan ismerik este felé igazi közösségi kiülős, beszélgetős hely a fiatalok körében. Szédülőseknek nem ajánlom. 😀

Tettye és Havi Hegy

A Tettye sétány minden évszakban csodás.A csendes parkot sétányok keresztezik, a kilátás pedig csodaszép. Nem mellesleg ez a kedvenc kutyasétáltató helyem is. 😀 Itt készült további fotókhoz katt ide vagy ide.

Szepesy Ignác utca

A Pécsi belvárosban ez az egyik kedvenc utcám. Sokszor erre megyek a párhuzamos forgalmasabb utcák helyett. Este szép régies lámpákkal van kiviágítva, nappal pedig ezek miatt a színes falak, ajtók és ablakok miatt érdemes útba ejteni.

Káptalan utca

Tavasszal a legszebb ez az utca. Sok múzeum van, és az egyik kapualjban csodás akácfa nő. A sétány egyébként azért is a kedvencem, mert korhű módon macskakövekkel van végigrakva, és öreg gesztenyefák árnyékolják. Itt is készült már fotósorozat egy nyári bejegyzéshez.-Katt ide a megtekintéshez.

Pécsi Instagram kompatibilis helyek térképe

Annak ellenére, hogy sok éve járom az utcákat, mégis mindig megtud lepni a város egy-egy korábban észre nem vett gyöngyszeme. A PécsMa oldalon további érdekes helyeket találhattok.

Kommentben jelezd, hogy te mivel bővítenéd ki a listát!

Egy korábbi bejegyzésben arról írtam hogyan készítek képeket az Instagramra. – Katt az olvasáshoz!

Remélem hasznos volt a bejegyzés!

Iratkozz fel az e-mailes értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Puszi, Gréti!

Hasznos kellékek fotózáshoz

Telefontartó adapter állványhoz
Telefonos fotóállvány
Fotó doboz
Fotó állvány
Mini fotó állvány
Fehér háttér fotózáshoz
Zöld héttér fotózáshoz
Telefontartó adapter állványhoz
Telefonos fotóállvány
Fotó doboz
Fotó állvány
Mini fotó állvány
Fehér háttér fotózáshoz
Zöld héttér fotózáshoz

Katt a vásárláshoz! /Partner linkek/

Follow:
Megosztás
, , ,

A legjobb instagram kompatibilis helyek listája Pécsen! Ezeken a titkos helyeken érdemes körülnézni és fotót készíteni. A tájékozódást térkép segíti.


Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.