10 dolog amit még megkell tenned 2018 előtt!

Nagyon gyorsan eltelt a 2017-es év! El sem hiszem, hogy mindjárt itt van 2018! Van még egy kis idő, amiben még lehetőségünk van lezárni 2017-et, illetve ami alatt felkészülhetünk a következő évre. E miatt ebben a bejegyzésben elhoztam nektek 9 olyan dolgot, amit még megtehettek az év utolsó napjáig.

Szerezz be egy 2018-as évi tervezőt!

Szerintem az első, és legfontosabb dolog beszerezni egy tervezőt. A tervezőben leírhatod a céljaidat és a terveidet a következő éve. A tervezővel nyomon követheted, hogy hogyan váltod lépésről lépésre, valóra az elképzeléseidet. Én nem használtam tervezőt 2017-ben, de az egyik fogadalmam, hogy vezetni fogok egyet. Ha még nem szereztél be tervezőt, akkor itt találhatsz inspirációt.

hellolife-blog-planner-2018

Készíts magadnak motivációs zenei listát!

Akár youtoubeon, akár spotifyon tudsz készíteni magadnak lejátszási listát. Olyan dalokat válogass össze, amik jókedvre derítenek, és motiválnak. Ez egy olyan lista lehet, amit bármikor meghallgathatsz, hogy újratöltődj.

hellolife-blog-planner-2018

Tekints vissza az elmúlt évre!

Gondold végig mi az 2017-ben, amit sikerült elérned, mi az, ami miatt hálás vagy. Akár le is írhatod ezt a listát, vagy kiteheted a falra. Ezek azok a pozitív dolgok, amiket továbbviszel a következő évre, illetve erőt adnak a fejlődésedhez.

Az emlékek felidézésében sokat segít, ha vissza nézed az idén készített képeidet. Ha van olyan emlék, amit szeretnél megőrizni, vagy egyszerűen jól sikerült a kép, azt akár ki is nyomtathatod, albumba teheted, vagy bekeretezheted.

hellolife-blog-2018-eveleji-visszatekintes

Tegyél rendet!

Az újévet várd kitakarított és rendezett környezettel. Most az egyszer nem érdemes halogatni a rendrakást. Akár selejtezhetsz is, hogy mi az, amitől megszabadulnál. Ne feledd, ha kidobod a régi haszontalan, „porfogóknak”, helyet adsz az új dolgoknak. Ez akár átvitt értelemben is igaz, de kezdd a hálószobáddal!

Ha van, kedved rendezd át a helyiséget, vegyél elő dobozokat, címkézd fel és tedd bele ami, kell, de sok helyet foglal. Ezek kerülhetnek az ágy alá, vagy a szekrények mellé, de kicsit rendezettebbnek fog tűnni minden, ha nincs semmi szanaszét. a ruháidat és a nem kellő tárgyakat például felajánlhatod, vagy eladhatod.

hellolife-blog-planner-2018

Hallgasd meg a te 2017-es zenei összefoglalódat

A spotify mindenki számára készít egy egyedi listát, amiben összefoglalja a zenei emlékeidet 2017-es évre vonatkozóan. Itt azokat a dalokat hallgathatod meg, amiket szeretsz, és valószínűleg rengeteget hallgattál idén, de köztük lehet néhány olyan nyári, vagy év eleji sláger, amiket mostanában már elfelejtettél, de sok emléket hoz elő.

Hallgasd meg a saját zenei összefoglalódat ezen a linken keresztül!

hellolife-blog-planner-2018

Készíts összefoglalót az instagram képeidből!

Tavaly is nagy sláger volt, de idén is kihagyhatatlan minden instagram kedvelőnek. Készíts egy kollázst a legjobb képeidből! A kép alatt beállíthatod, hogy látható legyen mennyi likeot kaptál. Ezen a linken keresztül elkészítheted a sajátodat vagy a barátaidét is!

hellolife-blog-sebestyengreti-instagram-bestnine

Gondold végig, mik azok a fogadalmak, amiket tavaly, a 2017-es év elején megfogadtál!

Ha felírtad a tavalyi fogadalmaidat egyszerű dolgod lesz. Ha nem, akkor is gondold végig, miket szerettél volna idén megtenni, vagy betartani. Mi az, amit azóta sem sikerült véghezvinni. Ezeket a fogadalmakat vidd tovább a következő évre, és készíts tervet, hogy hogyan fogod megvalósítani őket!

hellolife-blog-planner-2018

Ajándékozd meg magadat!

Elmúlt a karácsony, de magadnak még szerezhetsz egy kis meglepetést, ha elmész shoppingolni, vagy akár interneten keresztül rendelsz magadnak valamit. Elkezdődtek a nagyleárazások. Szerintem itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd azt a pár dolgot, amit még szeretnél, mielőtt elkezded az év eleji takarékoskodást.

hellolife-blog-planner-2018

Készíts motivációs kollázst!

Az én szobámban több kollázs is található. Külön van motivációs kollázs az ágyam mellett. Ezen idézetek és célokhoz kapcsolódó képek találhatóak. Ezeket pinterestről és tumblrről nyomtattam ki néhány éve, de folyamatosan frissítem. Jó érzés minen reggel az elsők között ránézni erre a falra.

Külön van a szekrényem mellett egy inspirációs kollázs, amiket magazinokból vágtam ki. Ezeken „basic outfit” ötletek vannak. Nagyon jó olyan alkalomra, amikor nem tudom mit vegyek fel.

hellolife-blog-planner-2018

Végül, gondold végig, miért, és hogyan lesz 2018 a legjobb éved!

Kezdd az évet pozitívan.

hellolife-blog-2018-motivacio

A bejegyzésben szereplő képek a Pexelsről és Pinterstről származnak. 

Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsd el megosztnai!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.