5 újévi fogadalom, amit érdemes betartani 2018-ban

Mindenkinek boldog új évet! Elérkezett 2018 és vele itt az első, idei bejegyzésem.

Év elején a legjobb időszakot éljük ahhoz, hogy új célokat tűzzünk ki, és fogadalmakat tegyünk. Hoztam nektek egy listát arról, hogy szerintem miket érdemes megfogadni és betartani ebben az évben. Ezek olyan apró szokások, amik mindenkinek az életét pozitív irányba mozdíthatják elő, ha betartjuk őket. Jobb közérzetet és kellemes hangulatot meríthetünk belőlünk, amik fontosak egy újabb szuper év megkezdéséhez.

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

Csinálj többet abból, amit szeretsz!

Itt az ideje, hogy megfogalmazd mi az, amit igazán szeretsz csinálni. Gondold végig, és próbálj meg tervezetten több időt szánni ezekre a tevékenységekre. Ez a dolog lehet az olvasás, sport, magadra szánt idő, vagy egy hobbi, ami feltölt és jókedvre derít.

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

Ne hasonlítgasd magad másokhoz!

Nem új dolog, hogy a média illetve a közösségi média elénk állítja a „tökéletes” életet megjelenítő képeket.  Az előző évben folytatódott ez a trend, és valószínűleg idén is nagy hatással lesz az életünkre. Vigyáznunk kell, hogy hogyan használjuk ezeket a felületeket. Hasznosak lehetnek, ha inspirációra van szükségünk, de veszélyes is lehet, ha hagyjuk magunkat befolyásolni. Nem az számít, hogy mások mit csinálnak, vagy mit mutatnak az interneten, hanem a saját eredményeink és értékeink, amik ugyanolyan értékesek. Mindenkinek fontos, hogy magára figyeljen, és büszke legyen magára és az eddig elért személyes sikereire.

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

Koncentrálj az egészséges életmódra!

A karácsonyi időszakkal együtt járó eszegetések után próbáljunk meg új lapot kezdeni, és odafigyelni az egészséges étkezésre. Szerintem mindent lehet enni amit, megkíván az ember, de lényeges a mérték. Emellett nagyon fontos a rendszeres mozgás. Akár egy gyaloglás, vagy hosszabb kutyasétáltatás is jelentős lehet. A lényeg a rendszeresség.

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

Tanulj meg egy új képességet!

Válassz valamit, ami hasznos vagy érdekes tudás lenne számodra. Próbáld meg év végéig megtanulni ezt az új dolgot. Tanulhatsz egy új nyelvet, vagy akár tanulhatsz festeni, rajzolni, fotózni, képeket szerkeszteni, videót vágni, vagy bármi egyebet. Próbáld meg kisebb lépésekre lebontani a tanulást és a gyakorlást. Év végén büszke leszel magadra, ha megpróbálod véghezvinni ezt a feladatot.

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

Tarts rendet!

Ez a fogadalom személy szerint vonatkozik rám. Mostanában a rendrakáson próbáltam időt spórolni az egyéb dolgokra. Ez nem azt jelenti, hogy teljes a káosz, de hajlamos vagyok, elöl hagyni ezt, azt, amit úgyis elő kell majd venni, előbb-utóbb. Be kellett látnom, hogy ez hosszú távon nem jó megoldás. Mindenkinek javaslom, hogy tartsatok rendet! 🙂

hellolife-blog-ujev-2018-fogadalmak

A bejegyzésben szereplő képek a Pexelsről származnak.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsd el megosztani!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.