Csodaszép 2018-as kalendáriumok és határidőnaplók gyűjteménye

Lehet, hogy korai még a jövő évi fogadalmakon gondolkozni, de nekem az lesz az egyik, hogy megpróbálok hatékonyabban tervezni, és jobban beosztani az időmet. Erre nem tudok jobb segítséget elképzelni, mint egy szép naptárat, amit jó érzés kézbe venni, és vezetni.

Összegyűjtöttem nektek hogy, melyek azok a csodálatos küllemű naptárak, amik segíthetnek a következő évet rendszerezetten végigkísérni. Minden évben tervezem, hogy én is beszerzek, és vezetek egy naptárat, de eddig mindig csak digitális formában tudtam ezt megtenni. Alig várom, hogy jauártól kezdve vezethessem az új naptáramat, amit még nem szeretem be, de valószínűleg az alábbi boltok egyikéből származik majd.

Minden naptárat egyszerűen interneten keresztül megrendelhettek, és néhány nap alatt a kezetekben tarthatjátok. Az év vége felé, és az újév közeledtével mindnekinél szerepet kap az újratervezés és a kisebb nagyobb változtatások. Korábban készítettem néhány ingyenesen letölthető tervezést segítő füzetet amit megtaláltok a letöltések menüben.

A legszebb naptárak 2018-ra: (elévült, hamarosan a 2019 évi naptárakból fogok ajánlani nektek) 

Ahol még érdemes körülnézni:

Ha tetszett a bejegyzés ne felejtsd el megosztani!

Follow:
Megosztás

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kövess YouTubeon is!

Please connect your site to YouTube via this page.