Csodaszép Desenio galéria került a hálószobámba

Csodaszép Desenio galéria került a hálószobámba. Teljesen megváltoztatja a hangulatot. Ez a fotókollázs lett a szoba ékszere.

Bevallom őszintén azért nem szoktak lenni képek a szobámról, mert nem vagyok vele elégedett, nem érzem teljesen magaménak. Minden megfelel a funkciónak, de 10 éves koromban választottam a bútorokat… Február elejéig úgy voltam vele, hogy hamarosan elköltözöm és akkor már nincs is értelme rajtuk változtatni. Mostanában megváltozott a helyzet és már nincs költözés közeli kilátásban, e mellett gyakorlatilag home office alakult a hálószobámból. 

Miután a napom nagy részét ebben a helyiségben töltöm, nem várhatott tovább, hogy elvégezzek néhány átalakítást. Legnagyobb hiányt az ágyam feletti üres tér jelentette. Korábban próbáltam kicsit dekorálni, de az is csak ideiglenes állapot volt.

Nemrégiben rátaláltam a Desenio gyönyörűséges posztereire és képkereteire. A kollázsaik inspiráltak… olyannyira hogy felvettem velük a kapcsolatot egy együttműködés miatt. Voltak olyan kedvesek és ajándékba adták a képeket. Ennél jobb azt hiszem nem is történhetett volna velem.

Itt láthatjátok az átalakulást:

Előtte:

Utána:

Így készült:

Megterveztem a saját galéria falamat a Desenio oldalán található sablonok segítségével. Ez később abban is segített mikor kimértük a szögek helyét a falon.

Mivel a tapétám barackos rózsaszínes árnyalat, ezért hozzá illő rózsaszínt választottam a képek mintájának. Tudjátok, hogy szeretem a virágokat, így a legnagyobb kép egy gyönyörű rózsacsokor. A rajzok szintén nagyon az ízlésembe tartoznak, úgyhogy ilyeneket választottam mellé. Van egy idézet is, ami így szól, „PS, I hope you have a nice day”, a mellett hogy nagyon kedves üzenet, emlékeztet a szépírásra, ami az egyik kedvelt hobbim. A tenger pedig naplementével együtt a kedvenc nyaralóhelyemet Mallorcát juttatja eszembe.

Szerintem ezek a képek nem is dekorációk, hanem a szoba ékszerei, annyira szépek. 😀 Megnyugszik a lelkem, ha rájuk pillantok.

Szerintem Ti is nézzetek körül a Desenio oldalán, hiszen minden ízlésnek megfelelően találhatóak nálunk poszterek és keretek. Rendszeresen érkeznek új kollekciók is. E mellett egyedi terveket is lehet náluk készíttetni.

25 % kedvezményért használd a SEBESTYENGRETI25 kódot. Érvényes Június 04 éjfélig. Nem érvényes a keretekre és az egyedi képekre.

Rendeléskor használd a következő linket: desenio.com/?ref=bb-qpz4p1

Terméklista a galériához:

Ha ugyanezeket a képeket szeretnéd beszerezni, amik nekem is vannak akkor itt a lista a képeimről.

Curve Line Art (13×18)
Item no: 10837-3

Feel Beautiful (13×18)
Item no: 12620-3

Magnolia Drawing No2 (21×30)
Item no: 14113-4

Lines in Pastel (21×30)
Item no: 14331-4

Peonies and Roses (50×70)
Item no: 11791-8

Soft Waves (30×40)
Item no: 12540-5

Abstract Figures No2 (30×40)
Item no: 12695-5

Keretnek „Gold” arany árnyalatot választottam, de a „Copper” bronzos árnyalat is nagyon vonzó volt számomra. 😀

Iratkozz fel az e-mailes értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Hamarosan érkezem a következő bejegyzéssel!

Puszi, Gréti

A bejegyzés szponzorált tartalmat foglal magába.

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.