Szeptemberi könyvajánló és kívánság lista

Egy könyvet szép dolog ajándékozni, és hasznos ajándékba kapni, bármilyen könyv legyen is az. Szerintem a legjobb dolog az, ha magunkat is megajándékozzuk, néha egy-egy könyvel. Az olvasás fejleszti a nyelvhasználatot és a képzelőerőt.

Nagyon szeretek könyveket olvasni, és imádom a friss könyv illatát, mert mindig szép emlékeket idéz fel. Régebben több időt szántam a könyvekre, főleg a regényekre, mint mostanában. Nem tudom, hogy idővel az én ízlésem változott, vagy a szokásaim, de ma inkább olyan könyveket veszek le a könyvesbolt polcairól, amik praktikusak, és gyorsan végig lehet lapozni őket.

Ahogy gyűjtöttem nektek a könyveket a Libri könyvesbolt weboldalát böngészve, azt vettem észre, hogy a kívánság listám egyre csak nő, és szerintem be is fogok szerezni párat közülük. Néhány olyan könyvet szeretnék ajánlani nektek, amelyek szórakoztatóak és hasznosak lehetnek a háztartásban.

Könyvajánló

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
Az első könyv, amit ajánlani tudok nektek, egy receptes könyv. Márk Szonja Főzz be és süss! receptes könyve arra épül fel, hogy nem túl szokványos, de mégis egyszerűen elkészíthető lekvárok receptjét írja le. Minden lekvárhoz több sütemény recept tartozik, amiket a majd hozzáadott házi lekvár tesz igazán különlegessé.

Korábban már írtam egy bejegyzést, ahol megemlítem ezt a receptes könyvet, és több nagyon finom receptet, el is készítettem belőle. Elolvashatjátok, hogyan készítem a vörösboros fügelekvárt, és a fügés-almás rétest amik felkerültek a kedvenc receptjeim közé is.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

A második könyv, aminek a szerelmese lettem a meghitt hangulata és egyszerűsége miatt az  otthon melege Hygge: a boldogság dán receptje, Jonny Jackson – Elias Larsen. Ezt a kiskönyvet el tudnám képzelni minden ház vendég szobájában az éjjeli szekrényre helyezve, vagy a nappaliban a karosszék mellett. Ahogy bele lapoztam a könyvbe rögtön átéreztem, hogy mi az az  üzenet és életmód, amit közvetíteni szeretne felénk.

Ebben a kis könyvben találhatóak receptek, lakberendezési tanácsok, csináld- magad ötletek, és rengeteg kép. Mindez együtt vázolja fel elénk, és teszi kicsit megfoghatóbbá azt bensőséges, és nyugodt légkört, amit szerintem mindannyian szeretnénk megteremteni az otthonunkban.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

A harmadik könyv, a Csodálatos nap – Színezőkönyv felnőtteknek. Imádok mindent, ami a kreatív dolgokhoz kapcsolódik ezért nem szerettem volna kihagyni ezt a könyvecskét. Rengeteg szép ábra vár arra, hogy kezünkbe véve a színes ceruzát, filcet, vagy tollat kiszínezzük és életet adjunk nekik. Nem ez az első színező, amit használtam, de szerintem nem is az utolsó. Ezt ajándékba kaptam, és örömmel bővítettem vele a meglévő színező gyűjteményemet. 

Tetszik, hogy ennek a könyvnek van egy kis mesés témája, és olyan mintha minden ábra része lenne egy történetnek, amit nekünk kell kitalálni. Borongós napokon előveszem a színezőket és egy csésze tea mellet elmerülök ebben a fantázia világban. 

Kívánság lista

A következő könyvek tartoznak a kívánság listámba. Ezek a könyvek érdekelnek, és szeretném őket beszerezni. Van közöttük, ami praktikus, és van, ami olvasnivaló. Szerintem ti is találtok közöttük olyat, ami felkelti az érdeklődéseteket. 🙂 Ha rákattintasz a könyvekre, megnyílik az oldal ahol megvásárolhatod őket.

[metaslider id=1206]

A Libri kívánság listámhoz kattints ide. 

Remélem ti is kedvet kaptatok a könyv olvasáshoz! Hamarosan érkezem a következő bejegyzéssel.

Addig is olvass bele a korábbi bejegyzéseimbe!

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.