Légy rendszerezett! – Letölthető tervező füzet, check-list és órarend

Idén ősszel megpróbálok összeszedettebb lenni, figyelni az órákon és rendszerezetten vezetni a teendőimet, így remélem könnyebben fog menni a tanulás is.

Készítettem néhány lányos és egyedi tennivalók listáját, órarendet és tervező füzetet, ezeket tervezem használni, és most nektek is elérhetővé tettem!

Tennivalók, To do – list

Tennivalók - To do list Összefoglaló
Kattints a képre az előnézethez, majd eltöltéshez!

A tennivalók listájára felvezethetsz minden olyan feladatot, amit nem akarsz elfelejteni. Tudtad, hogyha csak fejben tervezgetsz, akkor sokkal kevésbé vagy hatékony, mintha leírnád a feladatokat?

Ha leírod a fontos dolgokat, egyrészt biztos, hogy nem felejted el őket, másrészt az agyad ráhangolódik a feladatokra. Harmadrészt nagyon jó érzés lesz fizikálisan áthúzni a sorokat, amikor végeztél egy feladattal!

A hét minden napjára készítettem egy kicsit más dizájnt. Akár kinyomtathatod mindet, lefűzheted, vagy méretét változtatva beragaszthatod a naplód szélére.

hellolife-blog-vissza-suliba-tennivalok-lista
Órarend összefoglaló
Kattints a képre az előnézethez, majd letöltéshez!

Órarend

Az órarendbe felvezetheted minden órádat, ha a hetek során váltakozik az órarended, használhatsz akár többet is!

hellolife-blog-vissza-suliba-tennivalok-lista
hellolife-blog-tanulas-lista-tanulmanyok

Tervező füzet

A tervező füzet úgy készült, hogy magadnak összeállíthatsz egy teljes füzetet, az egyes oldalakból annyit nyomtatsz, ki amennyire szükséged van.

A napi tervből nyomtathatsz többet, akár 7 darabot minden héten. A heti tervből egy hónapban 4 db-ra lesz szükséged. A havi terv az első oldal, amit beragasztanék/ lefűznék a hónap elejére.

Tervező füzet összefoglaló
Kattints a képre az előnézethez majd letöltéshez!

A házi feladat oldalon megtervezheted, hogyan fogsz a végére jutni az otthoni projekteknek, használhatod tanuláshoz, felkészüléshez és persze házi feladatok elkészítéséhez!

A személyes kedvencem a heti étrend, ahol előre megtervezheted milyen uzsonnát, rágcsálnivalót, szendvicset, gyümölcsöt fogsz magaddal vinni a suliba.

Ez nagyban leegyszerűsíti a napjaidat: akár előre betudsz vásárolni és összetudod készíteni a heti ellátmányodat. A friss gondolkodáshoz elengedhetetlen, hogy megfelelően táplálkozz. Az egészséges étrendet is sokkal könnyebb követni, ha előre megtervezed.

A tervező füzetbe belevettem egy havi kiadások illetve bevételek listát, illetve egy éves áttekintőt, így könnyen vezetheted a pénzügyi helyzetedet is. 

A motivációs oldalon minden hétre felvezetheted a számodra fontos idézetet, gondolatot esetleg készíthetsz egy gondolattérképet.

Tipp:

Ha nem szeretnél minden oldalt kinyomtatni, kényelmes megoldás ha letöltöd őket laptopra vagy tabletre. Rengeteg applikáció van, ahol a képekre tudsz írni vagy rajzolni. Én például szeretem a tabletemet is bevonni a jegyzetek készítésébe.

Hasznos applikáció például a MetaMOJi Note amit azért szeretek használni, mert sok funkciója van és egy jó alternatíva az fizikális bullet journal mellé/helyett is. Füzeteket, oldalakat nyithatsz, írhatsz, rajzolhatsz, formázhatsz, képeket szúrhatsz be, akár egy valódi bullet journalba. (Link az applikációhoz: GooglePlay / ItunesAppStore

hellolife-blog-vissza-suliba-tennivalok-lista

A tervezők letöltésének menete:

A letöltéshez kattints a képekre! Megnyílik egy új oldal ahol előnézetben végiggörgetted a letöltendő oldalakat. Ez után a jobb felső sarokban kattints a letöltés ikonra! Ha van kedved választhatod egyből a nyomtatást is, ugyanott a jobb oldalon, nyomtatás ikonra kattintva.

A letöltés .PDF fájlformátumban történik. Ezután meg tudod nyitni egy PDF fájt felismerő programmal, például Adobe Acrobat Reader, vagy XChange PDF Viewer, stb. majd kiválasztott méretben nyomtatható…

Jó szórakozást és tervezgetést!

Puszi, Gréti

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.