Milyen alkalmazásokat használok – Köztük kedvenc képszerkesztő programjaim

A mai bejegyzésben a kedvenc telefonos alkalmazásaimat fogom veletek megosztani. Ezek között lesznek életmódhoz és divathoz kapcsolódóak, illetve fotók szerkesztéséhez használt alkalmazások is.

Nagyon sok alkalmazást használok, amiknek egy része állandóan le is van töltve a telefonomra. Vannak olyanok, amiket csak akkor töltök le, ha tudom, hogy szeretném használni, így nem foglal állandó tárhelyet. Az applikációkat megpróbálom kategóriákba sorolni nektek. A fotó szerkesztéshez használt programokat saját képekkel illusztrálva mutatom be.

hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok

Kedvenc alkalmazásaim divat kategóriában:

Polyvore

Ez a programot már akkor használtam, amikor még nem volt hozzá alkalmazás. Voltaképpen ez is egy kreatív közösségi oldal, ahol kollázsokat készíthetünk, és oszthatunk meg másokkal. A legtöbb kollázs divat kategóriában készül, de gyakorlatilag szabadon alkothatunk. Rengeteg inspirációt találhatunk stílus és divat terén. Először nem igazán sikerült visszaadni a telefonos verziónak a böngészőben megszokott élményt, de mostanában már olyan jó lett az app, hogy örömmel használom telefonról is.  Itt láthattok néhány saját készítésű kollázst.

hellolife-blog-polyvore-set-outfit           hellolife-blog-polyvore-set-outfit

Style Counsel

Ez egy olyan közösségi applikáció, ahol tanácsot kérhetsz divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Úgy működik, hogy feltölthetsz néhány a saját összeállításodat ábrázoló fotót, akár részletezve az alkalmat. Az öltözetet a többi felhasználó értékelheti pozitívan, illetve negatívan. Kérheted, hogy csak a szakértő sztájlisztként regisztrált felhasználók láthassák a képet, akik hasznos tanácsot is adnak az öltözettel kapcsolatban.

hellolife-blog-telefonos-alkaplazasok-divat               hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok

Web shop applikációk

A legtöbb boltnak ahol vásárolni szeretek, már van web shopja, illetve hozzá kapcsolódó alkalmazása. Ezeket szívesen használom. Sokszor van, hogy a hagyományos boltokban nem elérhető a méret, ami nekem kell, emiatt weben keresztül rendelem meg a terméket. Amit még szeretek, hogyha le van töltve az üzlet alkalmazása, akkor elsőként lehet értesülni az akciókról értesítés formájában.

hellolife-blog-shopping-online         hellolife-blog-telefonos-applikaciok

Kedvenc alkalmazásaim életmód kategóriában:

Sleep Cycle

Ez azt alkalmazás méri az alvással töltött időt, illetve az alvás minőségét. Van egy nagyon jó ébresztés funkciója, amit szeretek használni. Beállíthatjuk, az intervallumot, hogy mikor szeretnénk kelni, és az alkalmazás reggel kiválasztja azt az időpontot, amikor a legkevésbé jelent nehézséget felkelni. Nálam ez jól működik, mert így nem okoz akkora problémát a reggeli kelés, akkor, sem ha valamiért korábban kell kelnem a megszokottnál.

hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok            hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok

Life Cycle

Ez az alkalmazás kapcsolatba tud lépni az előzőleg említett alvós appal. A helyzetünket használva összesíti, hogy melyik tevékenységre mennyi időt fordítottunk. Készít egy diagramot, amin láthatjuk mennyi időt töltöttünk a munkahelyen, a közlekedéssel, a kávézóban, vagy otthon. Gyakorlatilag felrajzolja az életünk körforgását, szerintem érdekes eredménnyel.

hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok              hellolife-blog-telefonos-alkalmazasok

Period Calendar

Ezt az alkalmazást a lányoknak ajánlom. Mindent tud, amit kell, mindezt aranyos grafikával, és beállítható emlékeztetővel, magyar nyelven.

hellolife-blog-menszesz-naptar-alkalmazas            hellolife-blog-menszesz-naptar-alkalmazas

A mostanában használt kedvenc képszerkesztő alkalmazásaim:

VSCO cam

Ezt az a képszerkesztőt használom az instagramos képeim legnagyobb részén. Három éve kezdtem el használni és azóta is kedvencem. Szeretem a filtereket, illetve a többi funkciót is kihasználom, mint például a képek fényerejének módosítását, és az élesítést.

A képeken Jenny kutyámat lárhatjátok eredeti képen majd VSCO cam HB1 filterrel.

hellolife-blog-vscocam-applikacio       hellolife-blog-vscocam-applikacio

kirakira+

Ezt az alkalmazást karácsony előtt töltöttem le. Egyetlen, egyszerű, de nagyszerű tulajdonsága van, mégpedig a fotóhoz csillogást ad hozzá. Akár állóképet, akár mozgóképet is csillogóssá varázsolhatunk a segítségével. Nagyon jól jött ez az alkalmazás, mikor a karácsonyi képeken újra elő tudtam vele hozni azt a csillogást, amit önmagában egy fotó nem tudott visszaadni.

Az első képen az eredetit láthatjátok, majd a kirakira csillogás hozzáadásával készült kétféle végeredményt.

hellolife-blog-mobilos-alkalkmazas-csillogas hellolife-blog-mobilos-alkalkmazas-csillogas hellolife-blog-mobilos-alkalkmazas-csillogas

PicsArt

Ez az alkalmazás szintén egy újabb felfedezettem. Rengeteg hasznos képszerkesztő funkciója van közöttük keretek, filterek, effektek. Nekem a legjobban a képekre helyezhető maszkok tetszenek, amik meglehetősen természetesnek látszanak. Például egy képhez adhatunk hóesést, vagy bokeh hatást, majd beállíthatjuk azok színárnyalatát, és erősségét.

A következőleg látható bokeh fényeket a PicsArt segítségével adtam a képhez.

hellolife-blog-kep-szerkesztes-alkalmazasok-picsart

Remélem találtatok némi hasznos információt a mai bejegyzésben is.

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.