Divatinspirációs fal és 4 basic outfit ötlet

Megpróbáltam magam is összeállítani Pinteresten mostanában népszerű hétköznapi és utcai viseletet ábrázoló outfiteket. Rendszeresen pinnelgetek, mert rengeteg inspirációt szoktam találni. Sok mindent megvalósítottam már az ötletek közül, de az öltözködés terén valamiért úgy gondoltam, hogy nem lenne olyan egyszerű dolgom.

Régebben mindig azt gondoltam, hogy ahhoz, hogy a képeken látható ikonikus divat bloggerekhez és hírességekhez hasonlítson az öltözékem, megint vásárolni kellene menni, és drága dizájner cuccokba kellene beruházni.

hellolife-blog-moodboard-keszites

Mostanra már rájöttem, hogy ami megfogott a fotókban az nem az öltözék, hanem a kisugárzás és az összhatás. Ugyanez igaz a való életben való megjelenésre is. Ha nem magát a lányt illetve a kép hangulatát figyeljük, akkor észre lehet venni, hogy teljesen átlagos, de hasonló fazonú/ színű ruhákból is el lehet érni hasonló viseletet.

Ami a lényeg, a legjobb outfitek alapja mindig az a néhány ruhadarab, ami teljesen egyszerű, kényelmes lehetőleg időtálló minőségű és egyszerűen szeretünk benne lenni. Ezeket a basic ruhadarabokat kell beszereznünk, ami hosszas keresgéléssel is járhat. Ezt követően adhatunk a szetthez kiegészítőt és plusz réteget, nagy eséllyel szuper lesz az összhang. Innentől kezdve rajtunk múlik, hogy a pozitív és magabiztos kisugárzást is magunkra öltsük, és a legjobb, hogy ezt nem máshol találjuk, mint saját magunkban.

hellolife-blog-egyszeru-ruha-osszeallitasok

Ez a bejegyzés voltaképpen egy kihíváson alapul saját magam számára. Nemrég ugyanis, készítettem többféle vision boardot. Köztük összeválogattam, egy divatinspirációs kollázst azokara a pillanatokra, amikor ott állok a ruhával teli szekrény előtt és úgy érzem nincs mit felvennem. Ehhez a kollázshoz Pinterestről előre kiválogattam és előhívattam a képeket. A kihívás pedig ekkor jutott eszembe. Ha már ilyen sikeresen nekilátok felragasztani ennyi képet, lássuk, hogy tényleg segítenek e. A dolog bevált, és fél óra alatt sikeresen meg tudtam valósítani 4 outfitet, amiket most veletek is megosztok.

Ezek az összeállítások olyan ruhadarabokból állnak, amiknek szerintem mindenkinek a gardróbjában megtalálhatóak, illetve ha nem akkor érdemes őket beszerezni. Nagyon sokféle képpen lehetőket variálni, akár egymással, akár különlegesebb darabokkal feldobva.

hellolife-blog-osszeallitasok-ruhak

Basic outfit ötletek, arra az esetre, ha nem tudod mit vegyél fel

 1. Outfit
 • Bőrdzseki (Zara)
 • Hosszú szoknya (H&M)
 • Blúz (Reserved)

hellolife-blog-basic-outfit-challenge 

2. Outfit
 • Fehér ing (Zara)
 • Szűk szoknya (Stradivarius)
 • Kiegészítők

hellolife-blog-negy-basic-outfit

3. Outfit
 • Bőrszoknya (Reserved)
 • Feliratos póló (Zara)
 • Fehér sportcipő (Stradivarius)
 • Kiegészítők

hellolife-blog-negy-basic-outfit hellolife-blog-negy-basic-outfit

4. Outfit
 • Farmerdzseki (Pull&Bear)
 • Póló (Stradivarius)
 • Fekete farmer (Zara)

 hellolife-blog-outfit-otletek-telre

Nemsokára jelentkezem a következő bejegyzéssel!

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani másokkal is!

Puszi, Gréti

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.