Egy nyugodt januári délelőtt – Szabadnapos kávézós outfit

Egy kellemes téli délelőtt hozzávalói: egy csésze kávé vagy tea, egy jó könyv, meleg pulcsi. Íme a tökéletes kávézó program, és a hozzá tartozó outfit.

Ezt a nyugodt, otthonos, januári hangulatot próbáltuk visszaadni a mostani fotósorozatban, amit Alexandrával készítettünk. Szalai Alexandra fotóst megtaláljátok a facebookon és instagramon keresztül.

Helyszínként a pécsi LYR Speciality Coffee and Food bárt választottuk, ami szerintem a legjobb döntés volt. A kávézó remekül visszaadja a nyugodt békés családias hangulatot, amit egy kávézóban keres az ember. Mióta felfedeztem ezt a kis kávézót, a kedvenc helyeim egyike lett, de szerintem mindenki így van ezzel, aki egyszer kipróbálja.

A Jókai téri kávézóban egyébként sokféle és különleges ételt és italt lehet választani. A kávézó minden téren a vegán, természetes, és bio vonalat képviseli.

A berendezés kényelmes imádom a hatalmas ablakokat, ami fényt visz a helyiségbe, és az üvegre rajzolt mintákat, amiket a fotókon is kihasználtunk. Ami számomra még különleges itt, hogy szokatlanul nagy (és finom) capuccinot adnak. E mellett nagyon kedves és mosolygós a személyzet.

Még nem tudtam megkóstolni a többi finomságot, amit az étlapról választhatunk, de legközelebbi alkalomra kinéztem néhányat a reggeli ajánlataik közül.

A kávézói hangulatról egyből egy kényelmes pulcsi és egy szép ing jutott eszembe, aztán úgy gondoltam kombinálom a kettőt, hiszen télen fontos a réteges öltözködés. Ha a szabadnapomon kimozdulok, szeretek szoknyát húzni, akár vastag harisnyával így télen sem fázok benne. A csizmát már ismerhetitek a korábbi outfites bejegyzésekből. Mióta beszereztem kulcsdarabbá vált ez a cipőcske a szekrényemben.

Ezt viselem: 

1. Stradivarius
Szürke gyöngyös pulóver
2. Reserved
Bőrhatású szoknya
3. Reserved
Bőrcsizma

Mostanra a kedvenc bejegyzéseim között van minden poszt, amiben Alexandrával közösen készített fotók szerepelnek. Tekintsétek meg a korábbi novemberi és decemberi outfittel kombinált fotósorozatos bejegyzéseket!

Nemsokára érkezem a következő bejegyzéssel!

Puszi, Gréti

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.