Ha február akkor romantika és rózsaszín – Valentin nap inspirálta lookbook

Hoztam egy tetőtől talpig vidám, lányos, romantikus rózsaszín outfitet! Öltözz télen is színesen, csajosan de melegen, íme az inspiráció!

A képeket Szalai Alexanrda készítette. Kövessétek instagramon és facebookon!

Sokak közt én sem ünneplem a Valentin napot, mégis inspirációt gyűjtöttem belőle, mely egyben egy kisebb kihívás is volt számomra. A rózsaszínről úgy gondoltam, hogy távolról sem az én színem.

Nem is volt semmi rózsaszín ruhám egészen eddig a szőrös pihe puha mellényig, amit a Zara gyerekrészlegén találtam a téli nagy akció alatt. Még néhány hete rendeltem a webshopon keresztül, ti pedig instagramon segítettetek megszavazni hogy megtartsam-e. Megszavaztátok, így végül lett egy rózsaszín szőrös mellényem. 😀

Ha már itt a Valentin nap, a február és az új rózsaszín mellény, felvettem hozzá a rózsaszín nadrágot , amihez egy fehér garbót és a legmelegebb cipőmet társítottam. Kiderült, hogy nem is érzem magamat rosszul ebben a “baba színben”, sőt lehet ezek után sokkal többet fogok ilyenbe bújni. 😀

A lookbook a Zsolnay negyedben készült, ahol többek között ez a gyönyörű türkizkék mintás csempefal is megtalálható. A zöldeskék és a rózsaszín komplementer színek, így szebb helyet nem is találhattunk volna a fotózáshoz.

Ezt viselem

1. Zara
Fehér garbó
2. Zara
Rózsaszín szőrös mellény
3. Cropp
Rózsaszín farmernadrág
4. Pimkie
Bordó kistáska
5. Zara
Fekete szőrrel bélelt bakancs

6. Promod – Gyapjúkabát

Fun fact, hogy tavaly szintén készítettünk Alexandrával egy Valentin napi lookbookot, ugyanezen a helyszínen. Ez azért érdekes, mert nagyon sokat fejlődtünk mindketten fotózás és beállások terén. (Ha van kedved csekkold az előző évi bejegyzést ezen a linken.)

Remélem inspiráló volt Számotokra a bejegyzés! 🙂

Iratkozz fel az e-mail értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Puszi, Gréti!

Follow:
Kövess YouTubeon is!

Please connect your site to YouTube via this page.