Itt az ősz és vele együtt a Wink AW kollekciója is!

Ebben a bejegyzésben betekintést nyerhettek a Wink, magyar cipő márka 2017-es őszi kollekciójának megálmodásába.

Prémium márkát építeni a semmiből nehéz, de prémium márkát építeni valamiből, ami azelőtt tömegtermékként lett megbélyegezve, nos, még annál is nehezebb. Azonban nem lehetetlen! Élő bizonyíték erre a Wink, akik egyáltalán nem riadnak meg a kihívásoktól és szezonról szezonra bebizonyítják, hogy igenis érdemes megszavazni nekik a bizalmat.

hellolife-blog-wink-osz

A Wink őszi/téli kollekciója már az üzletek polcain van – és a webshopjukban is persze – és ezúttal sem okoztak vele csalódást. A márka nagyjából két éve kezdte el a korábbi sportcipő vonalat különválasztani az új, prémium vonaltól, sokak számára azonban még mindig meglepetést okoz, ha valaki lábán egy stílusos, egyedi és nagyonis on trend Wink cipőt látnak. Úgyhogy beszéljünk erről egy kicsit:

hellolife-blog-wink-osz

Mit gondolunk a Winkről, ha először meghalljuk a márka nevét? Olcsó árkategóriás, de strapabíró sportcipő, amiből szinte mindenkinek volt legalább egy pár a szekrényében élete során. Ez a vonal továbbra is él, csak éppen WinkEco néven fut. Ebből vált ki a Prémium, ami tulajdonképpen egy olyan jó minőségű, dizájner kollekció, amit a Wink kisebb darabszámban készít, ezzel is megőrizve a márka exkluzivitását.  A helyzet az, hogy Magyarországon alapvetően kevés a befutott hazai tervező, akiknek pedig sikerült, jóval a magyar pénztárcának optimális áron felül adják el a termékeiket. Ez viszont a Wink hitvallásával egyáltalán nem fér össze, így az árakat annyira alacsonyan tartják, amennyire ez egy minőségi anyagokból készült bőrcipőnél lehetséges.

hellolife-blog-wink-osz

De itt az idő, hogy végre szót ejtsünk az új kollekcióról is: helyettem inkább beszéljen a Wink saját tervezője, Macovei Kitti, hiszen nála jobban senki sem ismeri a Wink őszi kollekcióját.

„A tervezés során két dolgot tartottunk végig szem előtt: a Wink cipői legyenek kényelmesek és különlegesek. Azt vettük észre, hogy ez a kettő sajnos nagyon gyakran nem jár kéz a kézben. Mi itt szeretettel készítjük a cipőket és az a célunk, hogy a Wink vásárlói is legalább ugyanannyira szorosan kötődjenek hozzájuk, mint mi.”

hellolife-blog-wink-osz

Ha ránézünk a webshopra, az is kiderül, hogy nem pusztán arra figyelnek oda, hogy tartsák a közép árkategóriát, hanem arra is, hogy amit csinálnak ne legyen tömegtermék, ne legyen biztonsági játék:

„Mikor tavasszal elkezdtünk a Wink őszi/téli koncepcióján gondolkozni, még éppen hogy vége lett a télnek és nekünk máris újra ezen a szezonon kellett agyalnunk. Pedig egy hosszú, hideg tél után az ember általában másra sem vágyik, mint egy kis természetre, színekre és valami izgalmasra maga körül. Így voltunk ezzel mi is, úgyhogy megfogadtuk, hogy az új kollekció minden lesz, csak unalmas és szürke nem. És büszkén mondhatom, hogy így is lett!” – mesélte Macovei Kitti, a Wink prémium részlegének designere.

hellolife-blog-wink-osz

A Wink őszi kollekciója tulajdonképpen három cipőcsaládból áll: a Wink Beryl, Wink Sophie és az Oxford Twistből. Mindegyik darabon érződik az a bevállalósság, vagányság és a természetbe vágyódás, amit Kittiék éreztek, mikor elkezdték megálmodni a kollekciót.
Wink Beryl

A Wink Beryl egyértelműen azoknak való, akik nem tűrik az unalmat, az egyhangúságot és egyáltalán nem riadnak meg attól, ha kitűnnek a tömegből és ne adj Isten valaki megnézi őket. A Berylek vagány platformos talppal ellátva hódítják meg a várost és a szívünket, miközben bármilyen outfitet – és napot – feldobó színekben pompáznak. A Beryl cipőcsaládnak egyértelműen a vagány a hívószava, de ez nem egyenlő azzal, hogy nem nőiesek, mert bizony de. Könnyű szívvel ajánlom ezt a családot bárkinek, aki szeret kísérletezni.

hellolife-blog-wink-osz

Wink Sophie

A Wink őszi kollekciójának eddig legnépszerűbbnek bizonyuló tagja a Sophie. Sophie letisztult, egyszerű és nőies. A legszebb mégis az benne, hogy ugyanannyira tökéletes egy hétvégi városnézős, csavargós napra, mint egy kiöltözős eseményre. Hihetetlenül vonzóvá teszi a Wink Sophie-t, hogy ennyire széleskörűen felhasználható.

Oxford Twist

És végül, de nem utolsó sorban az Oxofrd Twist. Itt a termékfotók és az elnevezés is eléggé magáért beszél: oxford egy csavarral. Sőt, ami azt illeti nem is egy csavarral. Ezek a cipők ötvözik a klasszikus oxfordokat, a nemrégiben divatossá vált harisnyacipőket és a szintén hagyományosnak számító balerina formát.

hellolife-blog-wink-osz

A bejegyzés a Wink márkával való együttműködés keretében jött létre.

Új bejegyzés érkezik minden kedden és szombaton. Iratkozz fel a hírlevélre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsd el megosztani!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.