Klasszikus farmerruha outfit – Kiruccanás hippi VW kisbusszal

Tavaszi hippi buszos kirándulás! Busz díszítés és outfit inspiráció tavaszi farmer szettekhez. Ezeket viseljük a szabadidőnkben.

hellolife-blog-farmerruha-rerto

Idén nagyon gyorsan levirágoztak a fák, de sikerült egy csodaszép tetőtől talpig tavaszi vasárnap délutánt kiválasztani. Szerintem ez az igazi tavaszi idő, amikor a nap fényesen süt, a fák pompáznak és a szellő kellemesen összekeveri a virágok illatát.

A tavaszi hangulatból kiindulva képzeltük el a fotózás témáját, amiben segítőm ez úttal is Szalai Alexandra fotós (Instagram: @alexandr.szalai, Facebook:@alexandr.visuals) volt. A buszt a Vörös Garage biztosította. A busz jelenléte retró hangulatot teremt, amit a vintage kamerával is kiemeltünk.

A legjobb, hogy ez az első fotórosozat ahol Alexandra is szerepel néhány képen. (A közös képeket Alexandra párja készítette rólunk. Neki is külön köszönet. 🙂

A pécsi Tettye közelében ilyenkor csodaszép az erdő és rengeteg orgona nyílik. A retró VW busszal kiutaztunk a helyszínre, majd bohókás hangulatban feldíszítettük a járgányt.

hellolife-blog-vwkisbusz-fotosorozat-cover

A csomagtartót leterítettük egy hippis kendővel, felkerült több fénysor, és virágokat tűztünk a szabad helyekre. Számomra már a környezet, a díszítés folyamata és alapvetően a busz jelenléte szórakoztató volt.

hellolife-blog-farmerruha-rerto
hellolife-blog-farmerruha-rerto

Soha nem utaztam még ilyen retró kisbusszal, de szerelembe estem. Szerintem nincs olyan, aki ne mosolyogna, ha ránéz erre a járgányra. Úgy érzem, van az egésznek egy romantikus kisugárzása, ami egy mese vagy történet részévé tesz minket.

Úgy gondoltam, hogy egy olyan outfitet választok, amit szívesen viselnék bármelyik tavaszi napon. Ezt a ruhát egyből megszerettem, akikor megláttam. A farmer anyag időtlen és soha nem megy ki a divatból. Nevezhetjük basic, alapdarabnak mert rengeteg kiegészítővel lehet párosítani, és szinte bármilyen szín illik hozzá.

Ettől függetlenül itt igyekeztem minél egyszerűbb szettet összeállítani. Olyan outfitet, amit tényleg szívesen felhúznék egy hétvégi kiruccanásra vagy piknikezésre, akár erdőre vagy mezőre tartunk. 🙂

A cipő esetében szintén egy egyszerű darabot választottam. Egy kalsszikus de újragondolt fehér, fűzős cipellő. Mindezt egy praktikus napszemüveggel párosítottam. (A napszemcsi nagyon régi már, nem emlékszem honnan van.)

Ezt viselem:

1. Promod
Farmerruha
2. Tamaris
Cipő

Ezt viseli Alexandra:

  • Felső: Primark
  • Nadrág: Primark
  • Napszemüveg: Primark
  • Cipő: Nike

Remélem sikerült nektek is átadni egy szeletet ebből a vidám bohókás hangulatból.

Várom a visszajelzéseteket itt kommentben, vagy instagramon keresztül. Jövő héten érkezik a következő bejegyzés! Iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőként értesülj az új bejegyzésekről!

Puszi, Gréti!

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.