Novemberi piknikezős outfit – Ősz hangulatú fotósorozat

Gyere velem piknikezni és inspirálódj meleg és réteges öltözködéshez! Íme egy igazi őszi outfit, bordó szoknyával és részletekkel!

Alig vártam már, hogy megoszthassam veletek ezt a fotósorozatot, amit Szalai Alexandra fotóssal együttműködve készítettünk. Alexandrát megtaláljátok facebookon és instagramon keresztül.

Első közös sorozatunk témája a megunhatatlan őszi hangulat volt.

A képeken igyekeztünk visszaadni egy vidám novemberi piknikezős atmoszférát. Ennek megfelelően választottam ki a fotózáson viselt szettemet is.  A helyszín választásánál a legfontosabb szempont a megfelelő mennyiségű őszi falevél megléte volt. Ezért is került a választás a pécsi Barbakán kertre.

hellolife-blog-novemberi-piknikezos-outfit-fotosorozat-kiemelt

Azt ígértem, hogy ebben a bejegyzésben minden képet megfogok mutanti nektek ami az őszi piknikezős fotó sorozatban készült. Sajnos nem tudom teljesíteni, a dolgot, mivel a több mint száz kép készült. További képekért kövesd az instagram profilomon!

Úgy gondoltam, hogy a képeken mindenképpen szerepelnie kell egy meleg kabátnak, amit én még nem tudtam beszerezni idén ősszel. Erre az alkalomra anyukámtól kértem kölcsön ezt a gyönyörű fehér kabátot.

Ehhez egy őszies hangulatú kockás inget és az egyik kedvenc színemben virító  bordó szoknyát húztam. Reméltük, hogy ha nem is napos, de kellemes idő lesz. Ez szerencsére valóra is vált, mivel csak a fotózás után fordult esősre az időjárás.

A képeken viselt ruhadarabok:

2. Stradivarius
Kockás ing
1. Claire's
Bordó masni
3. Reserved
Bordó szoknya
4. Reserved
Bőr bokacsizma

Remélem nektek is inspirációt adnak a képek. A kabátot és az inget már nem találtam a boltokban, de kerestem nektek néhány hasonló darabot.

Köszönöm szépen Alexandrának, hogy megtudtuk valósítani ezt az együttműködést és várom, hogy a jövőben ismét készíthessünk még ilyen csodás képeket!

Hamarosan érkezik a következő bejegyzés!

Puszi, Gréti!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.