Nyári maxi ruhák hőséghez – Egy mesés lookbook

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány aki szeretett öltözködni. Rengeteg ruhája volt. Ám a legkülönlegesebb ruhái a földig érő maxi ruhák voltak. Ezeket csak a legszabadabb nyári napokon vette elő. A ruhák varázslatos tulajdonsággal rendelkeztek…

hellolife-blog-lookbooknappal-maxiruha

Általában minden ruha befolyásolja a lány hangulatát, és kisugárzását, és így a környezetét is, ám volt kettő maxi ruhája amik sokban különböztek a többitől…

Ha ugyanis a téglavörös ruhát öltötte fel a leány, vibrálóan meleg napsütéses nappal kerekedett!

Kitisztult az ég és minden madár csiripelni kezdett. Ilyenkor a tavak és patakok vize a legtisztább kékre változik. A fák és bokrok arany színben burjánzanak és a virágok hullámzanak a lágy szellő zúgására. A nap izzik az égen, és melege vibrálva verődik vissza a föld felszínéről.

Ezt viselem nappal:

  • Téglavörös maxi ruha – Promod
  • Zöld espadrilles cipő – Promod
Azonban ha a lány a sötétkék ruháját veszi fel, leszáll az éjszaka! Nem akármilyen éjszaka…

A hold teljes kerekében világít és fényével színesre festi az egész tájat.

Ezek mágikus éjszakák, amikor a tücskök mind egyszerre zengenek, az éjjeli baglyok és denevérek pedig társaikat hívva útra kelnek az éjszakába. A lány pedig hosszú sétákat tesz a vibráló rengeteg erdőben, ahol útját őzek csapása és szentjánosbogarak mutatják.

Ezt viselem éjjel:

  • Sötétkék maxi ruha – Promod
  • Szandál – Stradivarius

Ezt a mesés nyári lookbookot a mostanában lezajlott különleges telihold- holdfogyatkozás jelenség ihlette, illetve a nappalonként jelen lévő rekkenő hőség. 

Közel áll hozzám ez a fajta mesés fantázia világ, amit a fotókon is próbáltam visszaadni nektek. Terveim szerint a jövőben is láthattok majd ilyen jellegű posztokat!

Nem szponzorált tartalom.

Nektek melyik ruha tetszik jobban, a nappali hőség maxi ruha, vagy az éjjeli holdfény maxi ruha?

Puszi, Gréti

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.