Öltözködési tanácsok #1 – Hogyan tűnjek magasabbnak

A blogon indítok egy több részből álló bejegyzés sorozatot, melyben olyan kérdéseket veszek elő, ami mindenkit érinthet az öltözködés és vásárlás során. Minden részben ötleteket adok mely a különböző problémákat segít megoldani egy sor tanáccsal. Segítek megtalálni a megfelelő irányt a megfelelő szettek összeállításában.

Ebben a részben azokat a trükköket osztom meg veletek, amivel magasabbnak tűnhettek.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha valaki alacsony. Az már inkább baj, ha egy lány nem érzi magát elég csinosnak, mert nem tudja, hogyan válasszon magának előnyös ruhákat. Ha valaki nem érzi magát jól a bőrében/ a ruháiban, az árt az önbizalomnak, a kisugárzásnak és a közérzetnek.

Sokan szeretnének magasabbnak tűnni, és előfordulhat, hogy alacsonyabb termethez nehéz megfelelő ruhadarabokat találni. Ezek a tanácsok mindenkinek szólnak, akik szeretnének hosszabb lábakat, vagy nyúlánkabb alakot.
A ezek a trükkök mind az élő megjelenésben, mind a fényképeken olyan hatást teremtenek, mely optikailag nyújtja a testalkatot és a lábakat.

Tehát, hogyan öltözködj, úgy hogy magasabbnak tűnj?

Kezdjük alulról felfelé haladva.

Cipő

A magas sarkú cipő a legnagyobb barátja mindenkinek, aki magasabb szeretne lenni. Végül is tényleg magasabb leszel tőle. Nem vagyok túl nagy magas sarkú kedvelő. De ami igaz, az igaz. Már egy kicsi sarok is sokat jelent. Ha szeretnéd fokozni a hatást, válassz nude, átlátszó, vagy fekete színű magas sarkú cipellőt. Ha nem szeretsz magas sarkút hordani, akkor is maradj ezeknél a színeknél, vagy választhatsz egy most divatos vastag talpú cipőt.

Nadrág

Az alacsonyabb lányoknak jól áll a bővebb, vagy egyenes szabású nadrág, de választhatnak szűk és magas derekú fazont is. A nadrágok közül érdemes egy élénk színt választani, esetleg olyat, ami horizontálisan csíkozott. Az élénk szín odavonzza a tekintetet, a csíkok pedig hosszabbnak mutatják a lábakat. A nadrág szárát érdemes úgy feltűrni, hogy a boka kilátszódjon. Ezzel egy kicsit elkülönül a cipőd, ami tovább segít hosszítani a lábakat.

divat, öltözködés, tanácsok, hogyan tűnjek magasabbank

 

 

Szoknya

A szoknya nyugodtan lehet ceruza szoknya, és mindenképpen térd fölé érő, vagy mini. A harisnyánál előnyös, ha testszínű, világos, vagy élénk színű.

Felső

A felsőrész esetében, ha megengedi az időjárás, és neked tetszik akkor előnyös, ha egy cropped, azaz rövid fazont választasz. E mellett előnyös minden olyan felső, ami váll nélküli, vagy csónak nyakú, vagy V- kivágású. Az is jó ötlet, ha a nadrág vagy szoknya, illetve a felső rész azonos vagy hasonló színárnyalatú. Ez egy összeszedett szettet jelenthet, ami egyébként hosszítja az alakot.

 

divat, öltözködés, tanácsok, hogyan tűnjek magasabbank

Ruha

Az alacsonyabb lányoknak mindig jól áll egy féloldalas, vagy aszimmetrikus ruha. Mindenképpen ajánlom, hogy ha nincs beszűkítve, akkor használj övet a derekadon. Ne válassz olyan ruhát, ami túl lógós, vagy bő. Nem kell tartani a mintáktól, de érdemes pici méretű motívumokat, vagy pöttyöket keresni.
Ezeken kívül, mint minden esetben igaz, hogy olyan ruhákat válasszunk, amik hozzánk illenek. A váll rész, derék rész ne legyen túl szűk, sem túl bő. És persze maradjuk hűek a stílusunkhoz és saját ízlésünkhöz.

Haj

Az alacsony lányoknak érdemes a hajukat feltűzve vagy rövidre vágatva hordani. Ha szereted a hosszú hajat, akkor is érdemes, hátul összefogni, vagy készíteni egy csinos fonást. Ez azért segít, mert a szép nyakvonal tovább nyújtja az alakot.

divat, öltözködés, tanácsok, hogyan tűnjek magasabbank

Remélem hasznosnak találtátok a mai bejegyzést. Nemsokára jön az öltözködési tanácsok következő része.

Érdekel a véleményetek! Szóljatok hozzá, kedveljétek, és kövessétek a blogotó a közösségi oldalakon!

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy le nem maradjatok az újdonságokról!

Olvass bele a korábbi bejegyzéseimbe!

divat, öltözködés, tanácsok, hogyan tűnjek magasabbank
Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.