Irányváltás

Mindig is az önérvényesítés volt a magja ennek a blognak, most pedig szeretnék ebbe az irányba meg inkább elmozdulni. – Az új célom átadni nektek egy megszokottól eltérő személetet.

Nagyon régen osztottam meg veletek tartalmat ezen a felületen keresztül. Instagramon persze napi kapcsolatban tudunk lenni, de nekem ez a blog mindig is a szívem csücske, akkor is, ha éppen nem teszek ki semmit. – Büszke vagyok rá.

Sok minden megváltozott az elmúlt hónapokban, években. Változott a hozzáállásom sok mindenhez.

Még mindig szeretem az öltözködést, a fotózást és a kreatív alkotást, mely eddig főszerepet kapott ezen a blogon. Viszont jöttek olyan felismeréseim, hogy a leginkább mégis magát az önkifejezést és a másokkal való kapcsolódás erejét szeretem benne.

Létre jött itt körülöttem egy olyan közösség, melyre álmomban sem számítottam, mikor az első blogposztomat közzé tettem. Azt hiszem a közös bennünk nem is feltétlenül ezeknek az érdeklődéseknek a szeretete, hanem az az összetartás, mely a kedves és nyitott nők között tud csak kialakulni. – Hálás vagyok értetek.

Ez a blog nagy szerepet játszik a jelenemben, méghozzá úgy, hogy az első blogposztom közzétételének pillanatától számolom a saját önálló utam kiteljesedésének kezdetét is.

Menekülés volt a valóságból, szabadságot adott, itt azt írhatok, amit szeretnék, mert ez az én felületem. Annak, aki ide téved annak itt nincsenek zavaró hírek, irreleváns reklámok, vagy elidegenedett „ismerősök”, mint a közösségi médiában.

Azt látom, hogy a követőim, azaz Ti – még szeretekk olvasni hosszabb egybefüggő szövegeket, szeretitek a képeket és kevésbé hatnak meg Titeket a manapság trendi, felszínesebb tartalmak. Úgy érzem, ismerlek titeket és rokon lelkek vagyunk.

Az idők során több minden megváltozott bennem, mely betudható annak, hogy az ember érik és változik, ahogy idősödik. Persze a külső behatások is formálnak minket, de lélekben ugyanaz maradtam.

Lett egy új küldetésem. – Vagy inkább egy kicsit más külsőt kapott, mely mindig is jelen volt.

Szeretnék továbbra is adni nektek és formálni ezt a kis közösségünket.

Nehéz megfogalmazni mit is szeretnék pontosan, de az biztos, hogy érezhetően más lesz, mint az eddigi.

Az önismeret és az önérvényesítés volt ennek a blognak a magja, mely elindította bennem az egészet, most pedig szeretnék ebből a személetből adni nektek is kicsit konkrétabban.

A mindennapi életemben sok rokonlelkű nővel beszélgetek és kirajzolódni látszanak olyan közös pontok, melyek mindannyiunk életében fontos kérdések. Értem ide a karrierút kérdését, az önállósodást, az önérvényesítést (mind munkában mind magánéletben) és úgy összességében az útkeresést.

A téma tehát színes lesz, de a közös szál mindig az, hogy hogyan érdemes hozzá állni és neki kezdeni egy-egy életterületünk fejlesztésének, elakadásaink áthidalásának.

Nem lesz olyan egyszerű és pontba szedett megoldás innentől, mint egy villanykörte kicserélése, de igyekszem földhöz ragadt és használható gondolatokat összefűzni nektek. – Az hogy leírom és megosztom, nekem is segít tudatosítani a dolgokat.

Köszönöm, hogy itt vagytok.

Gréti

Follow:
Megosztás
,
Mindig is az önérvényesítés volt a magja ennek a blognak, most pedig szeretnék ebbe az irányba méginkább elmozdulni. - Az új célom átadni nektek egy megszokottól eltérő személetet.

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.