Indul a Hello-Life, fashion and lifestyle blog!

Indul a Hello-Life blog!

A Hello-Life blog segítséget és szórakozást igyekszik nyújtani mindenkinek aki, szeretné a legtöbbet kihozni magából a hétköznapok során.

Régóta gondolkodtam azon, hogy elkezdjek blogolni, ezt az ötletet ma végre sikerült megvalósítani.

Igazság szerint, hiába gondolkodtam a blog íráson általános iskola óta, nehezen határoztam el magam, hogy elkezdjem megvalósítani ezt az elgondolásomat. Lehet, hogy a blog írás számomra egy lépés lesz az önbizalom építés útján.

Nagyon sok blogot olvastam és olvasok, akiktől rendszeresen nagyon jó dolgokat tanulok. Azzal, hogy a világ bármely pontján élő, különböző nemzetiségű, kultúrájú emberek kerülnek összeköttetésbe, számtalan lehetőség adódik új nézőpontok megismerésére.

A Hello-Life egy személyes hangvételű, első sorban divat és életmód blog lenne, szépségápolással kapcsolatos témákkal kiegészítve. Szeretnék számotokra tartalmas bejegyzéseket közzé tenni, olyan témákban, ami számomra érdekes, vagy velem történik. Megosztom veletek a tapasztalataimat, és őszinte véleményemet a különböző témákban.

Mint ahogy legtöbb xx kromoszómás egyén, imádom az öltözködést, a szépségápolást, e mellett fontos számomra az egészséges étkezés, a mozgás és nagyon szeretek utazni a nagyvilágiban. A blogon ettől függetlenül várhatóan elő fordulnak majd ezektől kicsit más témájú, de remélhetőleg számotokra is érdekes beszámolók is.

Várhatóan egy héten kétszer lesz friss bejegyzett tartalom. Szeretném figyelembe venni a ti kérdéseiteket, kéréseiteket a témák válogatásához. Ha tetszik nektek egy téma, kérlek szóljatok hozzá és jelezzétek felém! 🙂

Tehát a célom, a felsorolt a témákban olyan bejegyzéseket írni, amiből ti is hasznos tippeket és inspirációt szerezhettek, miközben jól szórakoztok az eszmefuttatásaimon és a fogalmazási stílusomon. Szeretném, ha sikerülne egy kis aktív közösséget kialakítani és közösen megvitatni a témákat.

Ha szeretnél többet megtudni személyesen rólam és a blogról, látogass el a következő oldalra!

Kövessetek és bátran lépjetek velem kapcsolatba a Hello-Life blog FacebookPinterest, és Instagram, oldalán vagy személyes Instagram oldalamon is!

Nemsokára jelentkezem az első bejegyzésekkel!

Puszillak titeket!

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.