Braun Sil-expert IPL PL5137 villanófényes szőrtelenítő teszt

December elején ígéretet tettem Nektek a Braun Sil-expert IPL PL5137 villanófényes szőrtelenítő tesztem eredményére. Most 6 hete használom az eszközt.

Ezzel a villanófényes tartós szőrtelenítővel otthonunk kényelmében saját magunknak, viszonylag gyorsan és abszolút fájdalommentesen tudunk megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól. Mindezt úgy, hogy villanófénnyel lassítja a szőrszálak növekedését oly mértékig, hogy a kezelés végére már gondolni sem kell rájuk. Legalábbis ezt ígéri a termék leírása, most pedig megosztom, hogy én mit tapasztaltam. 🙂

Használata

Az elején 4 hétig heti egyszer kell használni a szőrteleníteni kívánt területeken. Ezt követően az ígéret szerint annyira lelassul a szőrszálak növekedése, hogy elegendő havonta egyszer kezelni a területeket.

A kezelés a következőképpen zajlik. A megszokott módon megtisztítjuk és szőrtelenítjük a bőrt. Ezt követően elővesszük a Braun villanófényes szőrtelenítőt, bekapcsoljuk és végig haladunk, „végig villogtatjuk” a bőrfelületet. Picit időigényes és figyelemmel kell lenni, hogy minden felületet kezeljünk.

Az előírásoknak megfelelően végeztem a kezelést. Egy hónapon keresztül minden hétvégén elővettem az eszközt, utána pedig csak havonta 1-2 alkalommal. A használatot nagyban megkönnyíti, hogy van egy nagyobb illetve egy kisebb fej, így a felületnek megfelelően mindig hozzátudtam férni a szálakhoz.

Tapasztalataim

Azokon a részeken, ahol gyengébb szőrszálak vannak, ott sokkal hamarabb és sokkal látványosabb eredményt sikerült elérni az eszköz használatával. Ahol erősebb szálak vannak ott később vettem csak észre az eredményt.

Az ajkak feletti pihéket például sikerült vele eltűntetni. A hónaljban, ahol a legerősebb a szőr azt vettem észre, hogy ugyan kétszer annyi ideig marad puha a bőr, mégsem tűnt el teljesen a szőr. Itt ugyan sokkal ritkábban, de még mindig rendszeresen kell használnom a borotvát.

Ami tetszett, hogy teljes mértékben fájdalommentes. Szuper a használati útmutató, minden érthetően és világosan le van benne írva. Az eszköz használata is könnyű és viszonylag gyors. Az elején igényel egy pici gyakorlást, de ez mindennel így van!

Összességében

Örülök, hogy lehetőségem adódott kipróbálni ezt az eszközt. Nekem már az is siker, hogy a kisebb szőrszálakat sikerült tartósan eltüntetnem. Az erősebb szőrszálakat pedig sikerült lassítania a növekedésben, így könnyebbséget jelent a mindennapok során. A kezelést természetesen folytatni fogom az előírásoknak megfelelően.

Abban az esetben ajánlom megvásárolni, ha hozzám hasonló, vagy vékonyabb de sötét szőrszálakkal rendelkeztek, illetve szeretnétek egy kis könnyebbséget, hogy ne minden nap kelljen elővenni a borotvát, hanem csak néhány naponta.

A készüléket egy együttműködés keretében kaptam tesztelésre, melyre bárki jelentkezhet. Ha neked is van kedved hasonló termékeket tesztelni itt tudsz jelentkezni: https://www.trnd.com/hu/

Remélem hasznos volt számodra a bejegyzés!

Legutóbb a Yoga Smart Tabről készítettem értékelést, ezt itt tudod elolvasni!

Iratkozz fel az e-mailes értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Hamarosan érkezem a következő bejegyzéssel!

Puszi, Gréti

A bejegyzésben szereplő termék PR ajándék így a tartalom szponzorált.

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.