Régi és új szépségápolási szokásaim – Skincare Weeks a Douglasnál

Régi és új szépségápolási szokásaim – Skincare Weeks a Douglasnál

Kimondani is rossz, de sebesen közelítek a 3. X-hez. Eljött az idő, hogy engem is elkezdjen foglalkoztatni az arcápolás kérdése. Az arcápolásom eddigi életem során kimerült a tisztításban és hidratálásban, ám egyre inkább azt veszem észre, hogy már nem elég ez a korábban megszokott napi egyszeri „krémezgetés”.

Jelenleg még tapasztalatokat gyűjtök, de a célom kialakítani egy olyan arcápolási rutint, ami segít, hogy továbbra is friss és üde maradjon az arcom, illetve igyekszem megelőzni vele a rettegett ráncok kialakulását is. Az információgyűjtésben és a termékek vásárlása során is rengeteg segítséget nyújt számomra a Douglas.

Megbízom a márkában, hiszen Pécsen is van üzletük és régóta ismerem a termékeiket. Először gyerekként, anyukámmal kézen fogva jártam a parfümériában és habár akkor még nem volt szükségem a szó valódi értelmében vett arc és bőrápolásra, a szépítkezés már akkor is foglalkoztatott. Mióta önállóan választom meg a szépségápolási rutinomat, azóta számtalanszor tértem be az üzletbe és mindig örömmel válogatok a termékek között.

Szeretem, hogy hatalmas a kínálat és minőségi termékeket árulnak. Szimpatikus, hogy a vásárlás során szakértői tanácsokat is kapok az eladóktól. Az informálódás azért fontos a számomra, mert igyekszem egyre inkább tudatos döntéseket hozni az élet minden területén. Figyelmet helyezek például a kozmetikai termékek összetevőire és hatásaira.

Az elmúlt időszakban az online vásárlásra tértem át. Megkönnyíti a dolgomat, hogy a Douglas online webáruházában is egyszerű és gyors vásárlási lehetőséget tesznek lehetővé. A szakmai információk számomra itt is kiemelt segítséget jelentenek abban, hogy megtaláljam a számomra leginkább megfelelő szépségápolási termékeket.

A Douglas oldalán informatív cikkeket olvashatunk, ahol a különböző hasznos összetevőkről tájékozódhatunk. Számomra segítség volt például a hialuronsavról, a peeling összetevőkről, vagy a C-vitamin kozmetikai hatásairól olvasni.

Természetesen parfümök terén is a Douglas kínálatából szoktam válogatni. Kedvenc parfümjeim például az Aqua di Gioia, amit főleg télen szeretek használni, enyhébb időben pedig inkább a Giorgio Armani, SÍ parfümöt használom. Illatot nem minden nap, csak alkalomadtán szoktam használni, hogy egy kis extrát adjak a hétköznapi megjelenésemhez.

Ajánlom nektek is, hogy nézzetek körül a Douglas oldalán, informálódjatok a kozmetikai termékekről, illetve használjátok ki a jelenleg futó kedvezményeket a Skincare Weeks keretében!

Puszi, Gréti

Ez a bejegyzés fizetett promóciót tartalmaz.

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.