Ingyenes képszerkesztő applikációk – Alkalmazás ajánló 2019

A legjobb ingyenes képszerkesztő applikációk 2019-ben!

Tartalomgyártóként mindannyian szeretnénk szép, egyedi, profilunkhoz illő képeket közzétenni. Fontos a fotók esztétikus, rendezett és egységes megjelenése. Szinte elengedhetetlen valamilyen fotó korrigálás, ehhez pedig a képszerkesztő applikációk a legképzenfekvőbbek.

Ezek miatt használom én is a képszerkesztő alkalmazásokat. Amik közül most összeválogattam a nekem legjobban bevált ingyenes lehetőségeket.

Legjobb képszerkesztő applikációk 2019

Snapseed

A Snapseed Google terméke, létezik asztali gépes változatban is. A mobilos alkalmazásnak rengeteg hasznos funkciója van. Sok előre elkészített filterből választhatunk, ám sok alkalmazással ellentétben itt létrehozhatunk saját filtert is.

Elérhető minden megszokott funkció mint például a vágás, kiegyenlítés, keret vagy matricák hozzáadása. A Snapseed egyik izgalmas fukciója, hogy változtathatjuk a fókuszt, így a központi elem éleíthető, vagy a háttér elhomályosítható. A „Selective Adjust” (szelektált módosítás) funkcióval pedig a kép bizonyos részeit egymástól függetlenül is szerkeszthetjük, beáálítva az adott pont telítettségét, kontrasztját vagy fényerejét.

Hasznos, hogy a képszerkesztő elmenti a szerkesztési előzményeket, így bármikor módosíthatjuk a kész képet a jövőben is.

Én arra használom a sanpseedet első sorban, hogy az oda nem illő zavaró tényezőket korrigáljam a „healing” (Gyógyító) funkcióval.

Itt töltheted le: Android, iOS

VSCO cam

Több éven keresztül használtam a VSCO cam alkalmazást. Tökéletes profi filtereket használhatunk a program segítségével.

Alapvetően ingyenesen letölthető és használhatóak a képszerkesztő funkciók és néhány filter. A filterek erőssége állítható, illetve a legtöbb alap képszerkesztési lehetőséget magába foglalja az alkalmazás.

Egyszeri vásárlással további retró filmhatású filtereket használhatunk. Illetve éves előfizetéssel korlátlanul használhatunk 130 filtert a képeinken és videóinkon.

Én régebben egy konkrét filter miatt használtam. Akkoriban még az instagramhoz hasonló négyzethálós elrendezésben mutatta a megszerkesztett képeket, így inkstagram feed tervezéshez is kíváló volt

Töltsd le az applikációt itt: Android, IOS

Adobe Lightroom CC

Egyszerű a használata ám rengeteg funkciót és beállítási lehetőséget kínál ez az alkalmazás. Az asztali gépes profi képszerkesztő program szuper telefonos megfelelője. Ez a készerkesztő azoknak való akik szabad kezet szeretnének a színek, fókusz, élesség és fotógörbék szerkesztésében is.

A sok ingyenes funkció mellett én előfizettem a plusz funkciókra is. Ezeken belül sokat használom a szelektív szerkesztést, ami segít például kivilégosítani a sötét sarkokat egy fotón.

A kedvenc funkcióm, hogy létrehozhatjuk a saját filterünket, amit elmentve minden képre ráilleszthetünk. Ezeket a beállításokat utána az adott képeknél egyesével is finomíthatjuk.

Itt tölthető le: Android, iOS

PicsArt

Ezt a készerkesztő applikációt is sokat használom. Ebben a programban igazán kreatívak lehetünk. Tudjuk változtatni a színeket, kivághatunk egy részletet, vagy matricákat adhatunk hozzá egy képhez. Rengeteg fényhatás, filter, mintázat, rajz eszköz áll rendelkezésünkre.

Ha művészi hajlamaid vannak ezzel az alkalamazással a módosítások határa gyakorlatilag a csillagos ég. 😀

Én a színeket szoktam legtöbbször átállítani ebben az applikációban, de sokszor használom a fényhatásokat és a matricákat is.

Itt tölthető le: Android, iOS

Instagram

Kicsit alapvető, de gondoltam megemlítem, hiszen kíváló basic képszerkesztési lehetőségeket tartalmaz.

Ha nem használsz más applikációt akkor az Instagram önmagában is sok hasznos funkciót tartalmaz. Rengeteg különböző hatású filter közül lehet választani, ezeknek az erősségét is beállíthatjuk.

Ingyenesen letölthető és használható. Itt találod: Android, iOS

Egy korábbi bejegyzésben összegyűjtöttem, minden alapvető lifestyle fotókelléket és az olcsó beszerző helyeiket!-Katt az olvasáshoz!

Iratkozz fel az e-mailes értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Puszi, Gréti!

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.