Regisztrálj a Revolut-ra és élvezd az előnyöket

A Revolut egy viszonylag új fintech cég / online bank, mely biztonságos pénzkezelést és könnyű használatot nyújt számunkra. Kezdetektől fogva használom és nagyon hálás vagyok a létezéséért, mert rendkívül hasznos a számomra.

Nekem nem csak az a fontos, hogy biztonságos legyen egy bank, hanem az is hogy könnyen kezelhető legyen és átlátható.

Mire használom a Revolutot?

Családon belüli utalások

A Revolut fiókomon kis összegű pénzt tartok, melyet rövid időn belül elköltök. Családon belül is így rendezzük sokszor egymás között a tartozásainkat, ha pl. a közös edzés végén nincs valamelyikünknél pénz. 😀

Ide tartozik az is, hogy külföldön élő ismerőseimnek, rokonaimnak szintén szinte ingyen tudok pénzt küldeni. Nem kell a különböző bankok közötti utalással bajlódni, ami sokszor időbe telik és néha még devizák közötti átváltási költségek és adók is felmerülnek.

Modern és egyszerű a használata

A küldött pénzt virtuális ajándékcsomagolásba is tehetjük, vagy hozzá csaphatunk egy gif-et és üzenetet, ami szerintem szórakoztatóvá és személyessé teszi a használatot. De ez csak személyes ízlés kérdése.

Tetszik benne, hogy gyors, könnyen kezelhető, átlátható, modern.

Pénznemek közötti átváltás

Nagy hasznot nyújtott számomra, amikor külföldre utazva, országokon keresztül is minimális költségekkel jutottam hozzá Euróhoz vagy Kunához. A pénznemek közötti átváltásért a pénzváltó irodák magas költséget számolnak fel, illetve nem is mindig a legjobb, legaktuálisabb árfolyamot veszik alapul.

A Revolut-on kis összeg esetén nincs átváltási költség és mindig az aktuális középárfolyamot veszi alapul. Ezzel pénzt lehet spórolni. – Az ingyenes Revolut számlán havonta maximum 350 ezer forintot válthatsz díjmentesen, utána fél százalék díjat számol fel.

Befektetések

A másik, hogy aki kicsit is érdeklődik a befektetések iránt, a Revolut-on könnyen tehet egy próbát. Már akár 1 euró nagyságtól lehet részvényt vásárolni, így alacsony kockázattal tud próbálkozni az ember. Szerintem ez azért hasznos, mert sok helyen csak százezres vagy milliós tételekkel lehet csak elindulni, ami egy kezdő, tapasztalatlan befektető számára nem előnyös.

Én Revolut-on kezdtem el részvényekbe fektetni alacsony összegekkel. Segített hozzá szokni a befektetés érzéséhez, a kockázatokhoz, és megismerni a részvények működését. Nagyobb összegek esetén nem biztos, hogy itt a legjobb befektetni, de arra tökéletes, hogy megbarátkozzon az ember a tőzsdével.

Regisztrálj a hivatkozásommal: https://revolut.com/referral/grtad1fsb!SEP1AGG

Mire jó még a Revolut?

 Használd, mint egy mezei forint számlát. Feltudod tölteni pénzzel, utalni, kártyával vásárolni, pénzt levenni. Bármit megtehetsz, amit a bankszámláddal megtennél.

 Utalj akár külföldre is. Az applikáció által lehetőséged lesz 30 különböző devizanemben utalni. És mivel a Revolut szinte nem számol fel díjat a devizaváltásért, ezért mindezt nagyon közel a bankközi árfolyamok szintjéhez tudod megtenni.

 Tarts különböző devizákat. Akár 30 különböző valutában is tarthatod a pénzed.

 Küldj pénzt a barátaidnak. Egy pár gombnyomás az egész és pillanatok lefolyik a tranzakció. Még egy vicces szöveget is írhatsz vagy akár egy gif-et is csatolhatsz hozzá. 

 Kövesd kiadásaid. Minden költésedet egyben láthatod, külön kategóriák szerinti bontásban.

 Fagyaszd be kártyád és állíts be limiteket. Inaktiváld vagy aktiváld bármikor egy gombnyomással. Állíts be havi limiteket.

 Megtakarítás. A Revolut Széf egy remek funkció arra, hogy automatikusan elkezdj megtakarítani. Beállítod, hogy milyen összegtől kerekítsen fel és minden vásárlásod után ennek különbözete bekerül a te Széfedbe, amelyet megadtál pénzügyi célként. 

Vegyél részvényeket.  Akármilyen összegben vásárolhatsz részvényeket, hiszen tört részvény vásárlása is lehetséges.

Figyelem! Nem vagyok pénzügyi szakértő vagy tanácsadó. Nem tudok felelősséget vállalni a tájékoztatásért, itt mindössze a saját tapasztalataim olvashatóak. További információkat itt találhatsz a Revolut-ról magyarul: https://revolut.com/referral/grtad1fsb!SEP1AGG

Partnerlinkek – Bevált pénzügyi appok

RevolutEtoro

Follow:

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.