Kreatív kikapcsolódás – A You’r Art stúdióban jártam

A You’r Art egy festőtanfolyamokat indító stúdió, ahol a fárasztó hétköznapok után, egy kellemes kreatív kikapcsolódásban lehet részünk. Mindenféle előképzettség nélkül csodálatos képeket készíthet és vihet haza mindenki, aki oda látogat.

hello-life your art stúdió, kreativitás, kikapcsolódás

Ez a történet úgy indult, hogy egy kedves barátnőmmel egyik délutáni eszmecserénk során megbeszéltük, hogy mindketten hallottunk innen-onnan erről a jó kis helyről és szeretnénk kipróbálni. Megnéztük a naptárat, amin kiválasztható melyik nap milyen kép kerül megfestésre. Mindkettőnknek szimpatikus volt ez az őszi erdőt ábrázoló, romantikus hagulatú festmény, ami időpontban is megfelelt.

A mellékelt képeken láthatjátok a stúdiót, a festményem alakulását, és a végeredményt. 🙂

hello-life your art stúdió, kreativitás, kikapcsolódás

Ez után még nagyobb örömmel vártam az a bizonyos szombat délutánI időpontot. Mikor elérkezett a nap, Google térképpel a kezünkben felkerekedtünk az Óbudai stúdióba. Amint megérkeztünk és beléptünk a tetőtéri szobába, megéreztük a nyugodt légkört. A stúdióban mindenhol láthatóak a csodaszép alkotások, amik vidám színekben díszelegnek a falakon- Az oktatók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Minden szükséges kellék előkészítve, kellemes zene, hideg innivaló és rágcsálnivaló várt minket. A You’r Art stúdió weboldala: http://yourart.hu/

hello-life your art stúdió, kreativitás, kikapcsolódás

A kép elkészítésében az elejétől a végéig folyamatos segítséget nyújtanak az oktatók. A mellett, hogy mindenkit végigvezetnek a festmény elkészítésének folyamatán, van lehetőség megvalósítani a saját elképzeléseket is. Aki szeretne, szabadon kísérletezhet színekkel, eszközökkel, módszerekkel.

hello-life your art stúdió, kreativitás, kikapcsolódás

Én nem sok tapasztalattal rendelkezem a festés terén. Annyit tudok, hogy általánosan véve kedvelem a kreatív dolgokat, és rajzórán is szerettem festeni. A stúdióban eltöltött idő alatt arra jutottam, hogy a festés egy olyan tevékenység, ahol kikapcsolhatom a gondolataimat és egyfelé koncentrálhatok, az idő pedig egészen furcsa módon halad. Nekem mondjuk mindig felüdülés kicsit átváltani a kreatív üzemmódba. 3-4 óra elteltével mindannyian egy színpompás és egyedi festménnyel, és mosolygós arccal távozhattunk. A festményt haza lehet vinni, vagy ajándékba is lehet adni.

hello-life your art stúdió, kreativitás, kikapcsolódás

Személy szerint elégedett vagyok a saját kis festményemmel, és vidám részét képezi a lépcsőházunknak. 🙂 Számomra a You’r art stúdióban töltött idő szórakoztató, pihentető volt. Szeretnék visszatérni a legközelebbi Budapesti kimozdulásom alkalmával. Másoknak is jó szívvel ajánlom, és próbáljátok ki ti is!

 

Ha esetleg ti is játatok már hasonló helyen, érdekel a ti tapasztalatotok! Szóljatok hozzá, kedveljétek, és osszátok meg a bejegyzést!

Ha szeretnétek további beszámolókat olvasni, nézzetek bele a többi bejegyzésembe!

Follow:
Megosztás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.