Érdeklődő nőnek lenni a jelenben – Interjúsorozat érkezik

Szeretnék több teret adni a nyitott gondolkodásnak, tudatosságnak és alkotásnak. Ennek egy újabb állomása, hogy olyan nőkkel beszélgettem, akik ezeket az értékeket képviselik a szememben. Úgy gondolom, mindannyiunk számára inspiráló lehet ez az interjúsorozat.

Nem rég arról írtam, hogy többet szeretnék írni, de vannak nehézségek amit ehhez át kell hidalni. Azt is megoszottam, hogy ennek érdekében szeretnék kialakítani egy hatékony író-rutint.

Januárban az az elhatározás született meg bennem, hogy idén szeretnék többet adni és több értéket megosztani másokkal. Azt is végig gondoltam, hogy mi lenne az, aminek szeretnék több teret adni az életemben és mit szeretnék magam körül látni.

Mint tudjátok, business coachingot végzek, mely folyamat része hogy kérdéseket teszek fel. Mióta a coachingal foglalkozom, úgy érzem megtaláltam valamit, ami igazán én vagyok, és úgy segíthetek másoknak, hogy közben Önmagam legjobb változatát adhatom. Kérdezni is kifejezetten szeretek, mert ösztönösen jön a kíváncsiság, hogy többet tudjak meg a másikról. Mivel írni is szeretek, így a két dolog (kérdezés és írás) kombinálásával kézenfekvőnek tűnt hogy interjúkat készítsek. Ez volt a gondolatmenet, mely mentén rászántam magamat erre a projektre, még úgy is hogy sose csináltam még hasonlót.

Az interjúk során a célom teret adni az embereknek, hogy elmondják, mi áll a tetteik hátterében és mi mozgatja őket. Érdekel, hogyan szeretnek döntéseket hozni, mi ad motivációt a fejlődésre mivel ez az, ami igazán inspiráló tud lenni. Az interjúkkal lehetővé tehetem, hogy elmondják azokat a dolgokat, amelyeket meg akarnak osztani a világgal.

A készülő interjúsorozatról bejelentést tettem ki a zárt, önfejlesztéssel foglalkozó Facebook csoportomban, ahol arra kértem az embereket vegyenek részt velem egy beszélgetésben. (Most nincs igazán időm menedzselni ezt a csoportot, de örömmel veszem, hogy a tagok aktívak.) Jó érzéssel töltött el, amikor azt láttam, hogy rövid időn belül meg is lettek a jelentkezők az interjúkra.

Úgy érzem, ezt a közösséget kreatív erők mozgatják és a tagok szívesen látnának pozitív változást a világban. Korábban azt vettem észre, hogy a közösségben hasonló eszközökkel rendelkezünk a kommunikáció terén és sok közös érdeklődésünk van, ám mindannyian különböző helyzetekben és területeken használjuk készségeinket. Ez számomra könnyedség, hiszen ez adja a legjobb beszélgetéseket, ám közben kihívás is, hogy mindenkinek megragadjuk a saját egyedi nézőpontját.

Nagyon érdekes lesz számomra a feladat és remélem, hogy nektek olvasóknak is nagyon izgalmas lesz nyomon követni a folyamatot.

Nem akarok túl nagy terveket előre vetíteni, de talán ha tényleg értékes lesz, folytatom és készítek egy podcastot is, de meglátjuk. Jelenleg egy dologra próbálok fókuszálni. (Ami általában szintén nehezen megy. 😀 ) 

Hamarosan érkezem a sorozat első részeivel. Természetesen szokás szerint emailben is küldök értesítést a megjelenésről a feliratkozóknak. (A feliratkozást az oldal alján találod.)

Az eddig megjelent részeket itt is megtalálod:

, ,

Puszi, Gréti

Follow:
Megosztás
, , , , , ,
Szeretnék több teret adni a nyitott gondolkodásnak, tudatosságnak és alkotásnak. Ennek egy újabb állomása, hogy olyan nőkkel beszélgettem, akik ezeket az értékeket képviselik a szememben. Úgy gondolom, mindannyiunk számára inspiráló lehet ez az interjúsorozat.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.