Life & Business Coaching érzékeny nőknek

Minden tudásoddal és erőddel próbálsz megfelelni, mégis úgy érzed nincsenek helyén a dolgok…

Új perspektívákra és változásra vágysz. – Körbenézve nem látsz megoldást, de érzed és hiszed, hogy valahol megvannak a válaszok. 

Önmagunk megismerése új távlatokat nyit előttünk.

Képessé válunk igényeinket kommunikálni és érdekeinket érvényesíteni a külvilággal szemben. – Így teremthetünk saját valóságot. 

Vágyaid és megérzéseid létjogosultak. – Tudd, hogy nem vagy egyedül.
Személyes misszióm, hogy támogatásommal teret nyerjen a nők teremtő ereje.

A közös coaching-munka során azon fogunk dolgozni, hogy a számodra legmegfelelőbb megoldásokat megtaláljuk.

Azt az időszakot éljük, amikor egyre több kreatív nő érzi a hívást, hogy elinduljon a saját útján. Ez egy csodálatos kollektív ébredés, aminek minden bizonnyal Te is a részese vagy. Habár mindenkinek egyedi az útja, tapasztalatom szerint szükségünk lehet segítő támogatásra.   

Az én utam úgy indult, hogy valami megmagyarázhatatlan vonzást éreztem bizonyos dolgokhoz és tevékenységekhez. Mivel nem értette ezt a környezetem, sokáig nem tudtam mit kezdjek vele. Mikor azonban elkezdtem foglalkozni az önismerettelelkezdtek megtörténni a csodák. Megengedtem, hogy életre keljen a saját erősségem és világképem, így ma már a szenvedélyemből élek

A munkám során márkakommunikációval foglalkozom, de úgy érzem a hivatásom több ennél:  Álmokat segítek életre kelteni. 

Ha te is úttörőnek érzed magad, akkor ideje együtt dolgoznunk

Life & Business Coaching szolgáltatásom bemutatása:

Az első esetben tartunk egy előzetes (díjmentes) konzultációt, ami kb. 15 perc. Itt megismerkedünk, megbeszéljük mi a témaköröd és hogy hogyan tudunk a legjobban együtt dolgozni.

A coachingot online, videóbeszélgetésben tatjuk. Ez azért jó, mert bárhonnan beszélhetünk, akár az otthonod komfortjából tudunk beszélgetni.

A coaching nálam egy folyamat, ahol általában 5 alkalommal találkozunk, nagyjából 2 hetes szünetekkel. A folyat során első sorban kérdezéstechnikával dolgozunk. (A coaching nem tanácsadás.) Többnyire célzott kérdéseket kapszt majd, amik segítenek új szemmel nézni az adott elakadásra, élethelyzetre.

Megkeressünk a számodra leghatékonyabb megoldásokat. Olyan gondolkodásmódot sajátíthatsz el, melyet később más helyzetekben is elővehetsz és ez által önállóan is könnyebben haladhaszt át a nehéz helyzeteken.

Jelentkezés: sebestyen.greta@admin

Ha kérdésed van írj bátran!

A motivációimról írok ebben az instagram posztban is:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.