Tisztítsd ki a fejed és találj fókuszt – Letölthető gyakorlat

Nagyon jó dolog, ha az embert sok minden foglalkoztatja mert érdekli, szereti ha több területen is hasznosnak érezheti magát. Az viszont nem olyan jó, amikor a sok dolog összecsap az fejünk fölött, elveszti a figyelmet és úgy érezzük túl sok mindent kellene tenni egyszerre. Ilyenkor egyik feladattal se tudunk igazán haladni. Az elakadás érzésével előjöhet a szorongás, vagy akár a személyes legnagyobb félelmem, a haszontalanság érzése.

Ezek az elakadások az élet természetes velejárói, mégsem kell hagynunk, hogy saját gondolataink uraljanak minket. Ideje visszavenni az irányítást.

Sokáig gondoltam úgy, hogy egyedül vagyok ezekkel a helyzetekkel. Aztán eljött hozzám az első, második majd a sokadik coaching ügyfelem és beszámoltak saját tapasztalataikról.

A halogatás egyik okának ez alapján betudhatjuk a túl sok és túl kusza gondolatok jelenlétét. Saját szavaimmal élve ez a felesleges agyalás.

Tapasztalataim szerint ezt is mint oly sok minden mást okozhatják a külső elvárások, illetve a saját határozatlanságunk.

Tisztísd ki a fejed! – letölthető gyakorlatsor

Gondolkoztam, hogyan tudnék egy olyan segítséget adni számotokra, melyhez nem szükséges az én személyes jelenlétem, csak a Sajátod. Így alkottam meg az egyszerű de nagyszerű gyakorlatsort, mely segítséget fog hozni, ha jól használod.

Helytől és időtől függetlenül bármikor előveheted ezt a megoldást és letisztázhatod magadban a zajt, hogy újra megtaláld a fókuszt.

A cél, hogy a gyakorlat végén arra tudj figyelni, ami valóban fontos a jelen pillanatban.

Mellékeltem a letölthető, kinyomtatható gyakorlatot.

Ezt a feladatsort tapasztalataimra építve állítottam össze. Fogadd könyedséggel és nyitottsággal. 🙂

A feladatsor letöltéséhez kattints ide.

Jó gyakorlást!

Gréti

Follow:
Megosztás
Elárasztanak a gondolatok? Nincs fókusz? A letölthető gyakorlatsor elúzi a felesleges agyalást, letisztázni a fejedet. Megoldás halogatásra.

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.