Rólam és a blogról

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed lenne, vagy partneri együttműködés felől érdeklődnél, nyugodtan keress meg elérhetőségeim egyikén!

Bemutatkozás

Sebestyén Gréta vagyok, Pécsen élek a családommal.  Social media marketingesként dolgozom. 2018 őszétől a PTE vezetés-szervezés szak mesterképzéses hallgatója vagyok.

Hobbim, hogy fotókon örökítem meg az életemet.  Megállás nélkül fotózom környezetemet, a kutyámat, saját magamat és instagram függő is vagyok. Idézeteket gyűjtök. Imádok öltözködni, utazni, sütni, kreatív dolgokat alkotni, egészségesen élni. Szeretek tanácsokat adni.

Hiszek abban, hogy mindenki képes elérni az álmait és a céljait. Mindenhez sok munka, kitartás és pozitív hozzáállás kell, és ezek közben nem szabad magunkat túl komolyan venni.

További tények rólam

  • Csillagjegy: Halak
  • Magasság: 173 cm
  • Kedvenc szín: Kék
  • Kedvenc étel: Hawaii Pizza
  • Titkos képesség: Borkóstolás, zuhanyban éneklés
  • Példakép: Az egész családom
  • Kedvenc ikon: Audrey Hepburn, Taylor Swift
  • Kedvenc könyv: A Harry Potter sorozat
  • Függőség: Diákcsemege
  • Háziállat: Labrador kutya

A blogról

A Hello-Life divat és életmód blogot, 2017 augusztusában indítottam.

Azért kezdtem el blogolni, mert úgy éreztem ez egy remek lehetőség, hogy fejlesszem a kommunikációmat. E mellett szeretnék kapcsolatba kerülni egy hozzám hasonló közösséggel. A blogon keresztül, képeken és írásban, introvertáltként is könnyebben kifejezhetem magamat.

Ez a blog olyan lányoknak szól akik szeretnék megvalósítani az elképzeléseiket, és megtalálni a legjobb énjüket. Mindezt úgy, hogy jókedvűen, és összeszedetten élnek és megpróbálják a legjobbat kihozni magukból a mindennapok során.

Azt gondolom, hogy a kreativitás nem csak szórakozás, hanem az élet és az önkifejezés elengedhetetlen része, e mellett rendkívül hasznos tulajdonság. E miatt szeretnélek inspirálni és motiválni titeket is, a középpontban nagy adag pozitív életszemlélettel.

Itt megosztom veletek az ötleteimet, és tapasztalataimat az egészséges életmódról, a szépségápolásról, az öltözködésről, a kézműveskedésről és az életviteli szokásaimról.

Bővebben olvashatsz a blog hátteréről ezen a linken keresztül!

A blogon és a közösségi oldalaimon mindenkinek szeretettel fogadom a véleményét és tapasztalatait a témákkal kapcsolatban.

Kövessetek, és lépjetek velem kapcsolatba az Instagram, Facebook és Pinterest oldalakon keresztül is!

Olvass bele a legfrissebb bejegyzésekbe:

Együttműködő partnerek

Blogok

Vállalatok és márkák

lenovo logo
hps
hotel-makar-logo
happy skin
vichy
itstimeshop-logo2
logo-her

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.