Rólam és a blogról

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed lenne, vagy partneri együttműködés felől érdeklődnél, keress elérhetőségeimen.

Bemutatkozás

Ezt a blogot 2017-ben indítottam. A szabadidőmben írom, ám már bizonyos szinten küldetésemnek érzem, hogy engem foglalkoztató, fontosnak tartott témákat megfogalmazzak rajta keresztül.

Azért kezdtem el blogolni, mert úgy éreztem ez egy remek lehetőség, hogy fejlesszem a kommunikációmat. E mellett szeretnék kapcsolatba kerülni egy hozzám hasonló közösséggel. A blogon keresztül, képeken és írásban, introvertáltként is könnyebben kifejezhetem magamat.

Ez a blog olyan lányoknak szól akik szeretnék megvalósítani az elképzeléseiket, és megtalálni a legjobb énjüket. Mindezt úgy, hogy jókedvűen, és összeszedetten élnek és megpróbálják a legjobbat kihozni magukból a mindennapok során.

Azt gondolom, hogy a kreativitás nem csak szórakozás, hanem az élet és az önkifejezés elengedhetetlen része, e mellett rendkívül hasznos tulajdonság. Szeretnélek titeket is arra inspirálni, hogy merjétek magatokat kifejezni és felvállalni.

Bővebben olvashatsz a blog hátteréről ezen a linken keresztül!

A blogon és a közösségi oldalaimon mindenkinek szeretettel fogadom a véleményét és tapasztalatait a témákkal kapcsolatban.

Kövessetek, és lépjetek velem kapcsolatba az Instagram, Facebook és Pinterest oldalakon keresztül is!

Olvass bele a legfrissebb bejegyzésekbe:

Együttműködő partnerek

lenovo logo
hps
hotel-makar-logo
happy skin
vichy
itstimeshop-logo2
logo-her

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.