Változások a blogon! – Indul a YouTube csatornám!!!

Közel két éve osztok meg tartalmat ezen a blogon keresztül, most úgy éreztem ideje tovább fejlődni: mostantól indul a YouTube csatornám!

Visszatekintés és gondolatok

Rengeteget tanultam a blogolásnak köszönhetően. Fejlődtem mint ember és persze mint tartalomgyártó. A blogolás biztos hogy marad a jövőben is és rengeteg tervem van ezzel kapcsolatban a jövőre nézve.

Sok-sok munka van egy bloggal és rengeteg olyan háttér munka is, amit az olvasók nem fognak soha konkrétumaiban észrevenni vagy meglátni. Ettől függetlenül szeretem minden szegletét ennek az elfoglaltságnak, és kész vagyok időt energiát beletenni a továbbiakban is.

Mi motivál?

Számomra ez az önkifejezés és önfejlesztés egyik formája, amely folyamatos kihívásokat támaszt, miközben új kapcsolatokat teremthetek hozzám hasonló emberekkel. 🙂 Mivel a tartalmaim szívvel lélekkel készülnek, így nagy öröm mikor dicséret éri a munkámat.

Motiválnak továbbá azok a komoly szándékú együttműködési megkeresések, amik ha jelenleg még nem akkora mértékűek, hogy minden más munkát feladva a bloggal foglalkozzak, de sokban támogatják a tevékenységemet. Ezek miatt a lehetőségek miatt munkálkodom még komolyabban és gondolok úgy erre a blogra mint egy hivatalos munkával határos tevékenység.

Változások – Indul a YouTube csatornám

A blogot érintő változások azt jelentik, hogy az itt megjelenített tartalom mellé YouTube videók fognak kapcsolódni, oda-vissza erősítve a tartalom mélységét.

A blog mostani elnevezése marad, de a YouTube csatornát a nevem után sebestyengreti néven tudjátok megtalálni, ahogy az instagram profilomat is.

Íme az első YouTube videóm!

Mégy egyszer köszönöm, hogy Velem tartotok ezen az úton! Lessétek meg az első videómat, mondjatok véleményt és kövessetek be az új YouTube csatornámon!

Iratkozz fel az email-es értesítésekre, hogy mindig elsőként olvashasd az újdonságokat! (Asztali gépen az oldalsáv tetején találod, mobilon görgess tovább lefelé!)

Puszi, Gréti!

Follow:
Megosztás
, ,

Közel két éve osztok meg tartalmat ezen a blogon keresztül, most úgy éreztem ideje tovább fejlődni: mostantól indul a YouTube csatornám!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.