Csillagnővérek közössége

Indul a Csillagnővérek közössége! ☺️✨Egy hely, ahol kapcsolódhatunk és bizalmas hangulatban beszélgethetünk az önismereti fejlődésről.

Néhány hónappal ez előtt az instagramon osztottam meg először a kiírást, hogy gyülekezünk az új zárt közösségbe. Nagy boldogsággal tölt el, hogy már majdnem 70-en vagyunk a csoportban. Úgy gondoltam ideje lenne ide is kitennem a lehetőséget.

A közösségben eddig tartottunk két eseményt is, ami nekem személy szerint nagyon tetszett. Volt egy telihold kártyahúzás és egy workshop a minimalizmus és megfelelések lekűzdéséről. E mellett persze eszmecserék és témafelvetések is vannak kicsit sűrűbben.

Nagy lendületet kaptam, hogy folytassuk további témákkal. Remélem egyre többen tudunk részt venni a következő eseményeken.

A célom persze nem az, hogy feltétlenül sokan legyünk, inkább hogy létre jöjjön egy minőségi gondolatcsere, melyből minden résztvevő értéket meríthessen.

Jelentkezéshez írj rám instán (@sebestyengreti vagy @visionflowerhu), vagy használd ezt a linket:

https://www.facebook.com/groups/csillagnoverek/

Ha nem láttad volna, korábban ide is kiteszem, mi vitt rá, hogy megalapítsam a csoportot:

✨Talán már ismeritek a történetemet. Az érvényesülésben a legnagyobb kihívást az önbizalom és kommunikáció területe jelentette számomra.

✨Az elmúlt években ezeknek a fejlesztésére koncentráltam a legtöbbet. Ehhez kapcsolódóan kezdtem bele az önismeret-fejlesztésbe.✨Az út egy pontján találkoztam a spiritualitással is. ??‍♀️

✨Már egy ideje keresem a lehetőséget, hogy másoknak is átadjam azt a nézőpontot, ami nekem segített az előre lepésben.✨

✨Ennek a következő számomra fontos állomása a különleges zárt közösség létrehozása, melynek a nevét egyik éjjel meg is álmodtam. ???‍♀️?

✨Úgy érzem a zárt közösségben, nagyobb biztonságban, nyíltabban, közvetlenebbül oszthatjuk meg egymással élményeinket és gondolatainkat. ?

✨ Ha te is így érzel és szívesen lennél a tagja a közösségnek, szeretettel várlak!

Gréti

Follow:

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.