Iskolakezdős papír írószerek – Szerzemények az Őszi félévre

Tudom, így augusztus közepén még senki nem szeretne az iskolára gondolni. Én már most izgatott vagyok, mivel több évnyi kihagyás után ismét visszaülök az iskolapadba! Már nagyjából összeállítottam az órarendemet és persze beszereztem minden szükséges iskolaeszközt és papír írószert is. Ezeket a szerzeményeket fogom listába szedve megosztani veletek ebben a bejegyzésben!

hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

Valószínű, hogy egy hónapig most biztosan elegetek lesz belőlem, mert terveim szerint bombázni foglak titeket az iskola kezdő témával! Ettől függetlenül szerintem igencsak hasznos lehet, ha ti is felkészültök az őszre, hiszen az iskolai tudás megszerzése a jövőtök kulcsa.

Remélem nektek is tudok némi inspirációt, lelkesedést és hasznos tippet adni a témában!

Személyes infók a suli (újra) kezdéssel kapcsolatban:

Nem biztos, hogy tudjátok, de az alapképzést követően (amit budapesti Kodolányi János Főiskola, Turizmus-Vendéglátás, Szállodaszervezés és Gazdálkodás alapszakon végeztem). A diploma megszerzéséhez le kellett tennem (még) egy nyelvvizsgát is (egy olasz középfokú- gazdasági nyelvvizsgáról volt szó).

Azért mondom, hogy még egy, mert voltaképpen kettő kellett ennek a szaknak az elvégzéséhez. Korábban már megszereztem a vizsgát az első számú nyelvemből (ami az angol felsőfokú nyelvvizsga volt még a gími végén).

Az alapképzést követően elkezdtem dolgozni, illetve munka mellett az elmúlt években a nyelvtudásomat fejlesztettem az említtet nyelvből. A nyelvvizsgát végül sikerült letennem, és így ősztől korábbi terveim alapján végre folytathatom a tanulást a mesterképzésen (a PTE Közgazdaságtudományi kar, vezetés-szervezés szakán).

hellolife-blog-sulis-fuzetek-felkeszules hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

hellolife-blog-vissza-iskolaba-szerzemenyek-cover

Mindig is tervben volt nálam, hogy folytatom a sulit, de nem bánom, hogy közben elkezdtem dolgozni. A suli mellett a munkát sem fogom abba hagyni illetve a blogolást sem szeretném hanyagolni, így elég zsúfolt és eseménydús félév elé nézek.

Idén ősszel lelkes diákként készülök az őszi félévben újrakezdeni a sulit (és csak reménykedem, hogy mostani lendületem kitart az egész szemeszterben. :D).

hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

Elég is legyen a szövegelésből, mutatom, milyen szerzeményekkel készülök a 2018-as őszi félévre!

Iskolai papír-írószerek és egyéb szerzemények listája:

hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

Az első két képen:

 • Tűfilcek: Stabilo
 • Szivárvány színű szövegkiemelők: Flying Tiger
 • Olló: Flying Tiger
 • Felhő és szív alakú hibajavítók: Ebay
 • Fekete ecsetfilcek: Ebay
 • Post-itok: Ebay
 • Pandás jegyzettömb: Ebay
 • Színes jegyzettömb: Ebay

A további képeken:

 • Virágmintás füzetek: Arsuna
 • Tollak: ErichKrause
 • Hibajavítók: Ebay
 • Szövegkiemelők: Stabilo
 • Ragasztó szalagok: Flying Tiger
 • Keksz jegyzettömb: Flying Tiger

A felső képekről ismerős lehet már néhány írószer, mert ezek már korábban is megvoltak.  A szépírásos képekhez használt fekete ecsetfilceimet például, már ismerhetitek korábbi bejegyzésekből. Ebayről szerzem be, márkája ismeretlen.

Állandó kedvenceim a Stabilo filcek amiket szinte bármelyik papír írószer boltban megtaláltok. Itt vannak a különösen jó áron kapható Flying Tiger színes filctollak, amiket színezéshez és kiemeléshez használok. A Sharpie kihúzókat a halvány pasztelles színük miatt kedvelem. Vicc nélkül, évek óta megvannak és még mindig jól fognak. A rózsaszín kemény borítós tervező füzet szintén Stabilo, ezt a Pirex írószerboltban szereztem be.

Az új írószerek nagy részét amik a további képeken szerepelnek, az Interspar üzleteiben szereztem be, egészen jó kínálatuk van ebben az évben és az összes népszerű írószer márkától vannak termékeik.

A Flying Tiger üzleteiben is érdemes nyitott szemmel járni, mert nagyon kedvező áron kínálnak alapvető papír írószereket. Az Ebay-es szerzeményeket ti is könnyen megtaláljátok, ha a megfelelő keresőszavakat beírjátok az oldalon. 🙂

hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek hellolife-blog-nyeremenyek-iskola-iroszerek-jatek

Mindig is úgy gondoltam, hogy a suli legjobb része a papír írószerek beszerzése és használata! Ezek a vidám eszközök a legszürkébb és legnehezebb tanulós napokba is csempésznek egy kis életvidámságot.

Kövessétek az Instagram profilomat, mert ott egy iskola váró nyereményjátékkal várlak titeket! Hint: Az itt látható írószerek közül fogok kisorsolni nektek egy csomagot 3000 Ft értékben! 

Ti beszereztétek már  a szükséges dolgokat?

Remélem hasznos volt ez a bejegyzés, hamarosan érkezik a következő poszt!

Puszi, Gréti!

Follow:

2 Comments

 1. Peter
  2018-10-24 / 12:01

  Király füzetek!!!

  • admin
   Szerző
   2018-10-24 / 12:03

   Köszönöm a kommentet! 🙂

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Add meg az email címedet!

Így mindig elsőként értesülsz az újdonságokról!
Email cím
Keresztnév
Biztonságos és spam mentes.